شناسهٔ خبر: 19473 - سرویس استان‌ها

فرشید دستوان اعلام‌کرد؛

جزئیات اقدامات سال ۱۳۹۴ و چشم‌انداز سال۹۵ استان هرمزگان/ پایان پروژه مسکن مهر تا نیمه نخست امسال/ احداث بیش از ۴۵۰ کیلومتر راه در سال ۹۴

فرشید دستوان مدیرکل اداره راه وشهرسازی هرمزگان با اعلام سیاست‌های راه وشهرسازی قم در سال جاری (۹۵)،عملکرد سال گذشته استان را مثبت ارزیابی‌کرد و گفت: واگذاری بیش از ۱۲ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان مسکن از مهم‌ترین اقدامات ما در سال گذشته بود.

به گزارش خبرنگار  پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، فرشید دستوان مهم‌ترین هدفگذاری سال ۹۵ اداره کل راه وشهرسازی هرمزگان را پایان پروژه مسکن‌مهر استان دانست و گفت: در سال جدید سعی ما بر این است که تا پیش از نیمه دوم سال پروژه مسکن مهر هرمزگان به سرانجام برسد. در سال گذشته از حدود ۳۸ واحد مسکن مهر مصوب استان، ۱۲هزار و ۷۰۰ احد آن به بهره‌برداری رسید. که از این تعداد ۷هزار آن در دهه فجر سال ۹۴ و ۵ هزار و۷۰۰ واحد ان در روزهای پایانی سال به متقاضیان واگذار شد. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه طی دوسال گذشته نیز ۱۴ هزار و۳۰۰ واحد افتتاح شده‌است، افزود: بنابراین در مجموع ۲۷ هزار واحد مسکن مهر تا کنون افتتاح شده و باقی‌مانده که چیزی حدود ۱۱ هزار واحد است در سال جاری وتا پیش از نیمه اول سال ۹۵ به بهره‌برداری خواهد‌رسید. 

دستوان به سرانجام رساندن تمامی پروژه‌های نیمه تمام بخصوص بزرگراه بندرعباس -خمیر - عسلویه را از دیگر برنامه‌های خود در سال جاری برشمرد و گفت: امید است امسال بتوانیم این بزرگراه را که در غرب استان قرار دارد نیز مانند بزرگراه‌های قبلی‌ دوبانده کنیم.

یک‌سال پر تلاش

دستوان در بخش دیگر صحبت‌هایش به برخی از اقداماتی که سال پیش از سوی اداره‌کل راه وشهرسازی هرمزگان صورت‌گرفت، پرداخت و گفت: ساخت ۱۳۷ کیلومتر باند دوم بزرگراه ، ۸۲ کیلومتر راه اصلی، ۳۲ کیلومتر راه فرعی  و ۲۱۷ کیلومتر راه روستایی از بزرگترین اقدامات ما در سال ۹۴ است؛ که در تمامی این محورها احداث صورت گرفته است.

بالاترین مسئول راه وشهرسازی استان هرمزگان،ساخت باند دوم بزرگراه پارسیان - بندرعباس با هزینه ۲۳۱ میلیارد تومان را از جمله مهم‌ترین عمکردسال گذشته راه وشهرسازی استان دانست و افزود: با پایان گرفتن پروژه بندرعباس -خمیر - عسلویه پروژه دو بانده کردن بزرگراه‌های شمالی ،جنوبی وغربی استان هرمزگان به پایان می‌رسد.

دستوان با تاکید بر اینکه پروژه میناب -جاسک نیز یکی از همین محورها بود که سال گذشته کار دوبانده کردن آن تمام شده‌است، اظهار کرد : این پروژه ۸۸ میلیارد تومان هزینه در‌برداشت. البته اعتبار تخصیص یافته به این پروژه‌ها کمتر از این مقدار بود که با توجه به اعتبارات استانی توانستیم این پروژه‌های ملی را ‌تمام کرده و سال گذشته این محور را زیر بار ترافیک ببریم.

وی  همچنین به ساخت ۴ پل بزرگ در هرمزگان اشاره کرد و افزود : ساخت پل جلابی در بندر عباس و پل هلیه‌رود در شهرستان جاسک را از دیگر اقدامات خود در سالی که گذشت دانست و تاکید کرد : ساخت این پل‌ها حدود ۵۵ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است. در ضمن هرکدام از این پل ها به ترتیب ۴۰۰ و یکصد متر طول دارد.

 به گفته مدیر کل راه وشهرسازی هرمزگان اجرای عملیات روکش آسفالت ۴۳۹ کیلومتر راه در استان نیز از دیگر کارهای اداره‌کل راه وشهرسازی هرمزگان در سال ۹۴ بود./