شناسهٔ خبر: 194918 - سرویس استان‌ها

همزمان با هفته دولت؛

٦٨٢ واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن شهرستان داراب به بهره بردای می‌رسد

نبیان در بازدید مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت، اعلام شد که ۶۸۲ واحد مسکونی تا هفته دولت تحویل مردم خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(فارس)علی نبیان مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: فاز دوم نهضت ملی مسکن در شهرستان داراب و در حال آماده‌سازی است و با پیگیریهایی که انجام شده این پروژه سرعت بیشتری میگیرد و منابع مالی لازم برای آن در برنامه اجرایی ۱۴۰۴ تأمین شده است.

 همچنین وی به خدمات روبنایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن اشاره کرد  و گفت: ٦٨٢ واحد از پروژه های  نهضت ملی مسکن شهرستان داراب تا  هفته دولت به بهره بردای میرسد و سازمان ملی زمین و مسکن  ساخت مساجد و مدارس را در پروژه های نهضت ملی مسکن و در صورت لزوم کلانتری انجام میدهد.

 وی افزود: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با نوسازی مدارس بسته شده،  ساخت مدارس به طور مشترک توسط سازمان ملی زمین و مسکن و نوسازی مدارس انجام خواهد شد.

 نبیان همچنین ابراز امیدواری کرد که مشکلات پروژه‌ها به زودی برطرف شده و ساخت و سازها با سرعت بیشتری ادامه می یابد