شناسهٔ خبر: 195188 - سرویس استان‌ها

با دستور وزیر راه و شهرسازی انجام شد؛

صدور سند رایگان برای ۳۵۰ خانوار در بندر امام خمینی(ره) پس از ۵۰ سال

ساختمان وزارت راه و شهرسازی مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت: با دستور وزیر راه و شهرسازی، سند ۳۵۰ منزل در کوی ۷۰۰ دستگاه بندر امام خمینی(ره) بدون دریافت هیچگونه مبلغی به آنها واگذار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)؛ روح اله عمادی؛ مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با حضور در حسینیه آیت الله طالقانی بندر امام (ره) اظهار کرد: ساکنین منازل بدون سند این منطقه که تشریفات قانونی را طی کرده‌اند با دستور وزیر و طی صورتجلسه و ابلاغ آن می توانند بدون پرداخت هیچگونه مبلغی از این پس برای دریافت اسناد منازل اقدام کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد: در سفر آتی وزیر راه و شهرسازی به شهر بندر امام خمینی، وی به صورت ویژه مشکلات این منطقه را پیگیری خواهد کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از پیگیری و اخذ پنج هزار فقره سند تک برگ برای اراضی دولتی با مالکیت اداره کل راه و شهرسازی استان خبر داد.

وی تبدیل اسناد دفترچه‌ای اراضی دولتی به اسناد تک برگی را یکی از اولویت‌های کاری اداره کل راه و شهرسازی استان دانست و گفت: تاکنون بیش از چهار هزار فقره سند تک برگی از اراضی استان اخذ شده است.

عمادی بیان کرد: اجرای قانون جامع حدنگار موسوم به (کاداستر) گامی مهم برای پیشگیری از وقوع پدیده زمین‌خواری به شمار می‌رود و دسترسی به اطلاعات زمین‌های ملی را آسان می‌کند.

وی در خصوص طرح نهضت ملی مسکن در خوزستان افزود: تمامی اقدامات لازم برای تامین زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در استان را انجام می‌دهیم.

در ادامه نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان ملی زمین در تماس تلفنی با مردم بندر امام صحبت کرد.

خوزستان یکی از پرجمعیت ترین استان های کشور به شمار می‌رود و کلانشهر اهواز بزرگترین شهر جنوب کشور محسوب می‌شود.