شناسهٔ خبر: 195363 - سرویس مسکن و شهرسازی

بررسی راهکارهای اجرایی با هدف احداث و توسعه نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر در شهرهای جدید

احسان درویشی معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت عمران شهرهای جدید از تشکیل کمیته تخصصی با هدف بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی برای توسعه نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر در شهرهای جدید کشور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید احسان درویشی، معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت عمران شهرهای جدید از تشکیل کمیته‌ای تخصصی برای بررسی و تدوین راهکارهای اجرایی، فنی و مالی در راستای احداث نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر در شهرهای جدید کشور خبر داد.

  وی با تأکید بر نقش راهبردی توسعه زیرساخت‌های پایدار انرژی در شهرهای نوین، اعلام کرد: این اقدام با هدف ارتقای تاب‌آوری شبکه برق، تأمین پایدار انرژی، کاهش وابستگی به منابع فسیلی و تحقق اهداف زیست‌محیطی و پدافند غیرعامل انجام می‌شود.

 درویشی با اشاره به مستندات قانونی از جمله ماده (۳) و بند (۲) ماده (۵) دستورالعمل تأمین برق اضطراری اماکن حیاتی، حساس و مهم و مصوبه شماره ۷۸۲۵۰/ت۵۱۹۰۴هـ هیئت محترم وزیران در سال ۱۳۹۵، افزود: این کمیته در پاسخ به تأکیدات ریاست محترم جمهوری مبنی بر تجهیز ساختمان‌های دولتی به سامانه‌های خورشیدی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در آستانه فصل تابستان و افزایش مصرف انرژی، تشکیل خواهد شد.

 وی با تشریح ترکیب پیشنهادی اعضای این کمیته، گفت: این کمیته با ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع و دبیری اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی تشکیل می‌شود و نمایندگانی از دفتر پیمان و امور قراردادها، اداره کل امور مالی و ذیحسابی، دفتر مرکزی حراست، دفتر فناوری اطلاعات و داده‌های مکانی، دفتر سرمایه‌گذاری، برنامه‌ریزی و بودجه و همچنین دو نفر از مدیران عامل شهرهای جدیدی که پروژه‌های مشابه را اجرا کرده‌اند، به عنوان اعضا و مدعوین در آن حضور خواهند داشت.

 معاون توسعه مدیریت و منابع در پایان تأکید کرد: این کمیته با نظارت مستقیم مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید و در تعامل با نهادهای ذی‌ربط، ضمن شناسایی ظرفیت‌های موجود در هر شهر جدید، نسبت به تهیه برنامه اجرایی برای بهره‌گیری از سامانه‌های خورشیدی، توربین‌های بادی و دیگر فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر اقدام خواهد کرد. هدف نهایی، دستیابی به الگوی پایدار و قابل‌تعمیم در تأمین انرژی و تقویت تاب‌آوری زیرساختی در مقابل بحران‌های پیش‌ رو است.