شناسهٔ خبر: 195375 - سرویس استان‌ها

رفع ۲۴ نقطه پر حادثه در راه‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان

ایرانشهر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان وبلوچستان، گفت: ۲۴ نقطه پر حادثه در جنوب استان طی سال ۱۴۰۳ ایمن سازی و رفع خطر شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از ایرانشهر، شهرام مبارکی از تلاش مستمر راهداران برای افزایش سطح ایمنی راه‌های جنوب استان خبر داد و افزود: ۵ نقطه پر حادثه جنوب استان با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان حذف و اصلاح و ۱۹ نقطه با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان ایمن سازی و آشکار سازی شده است.

وی خاطر نشان ساخت: ایمنی باعث توسعه اقتصادی در کشور می‌شود و حساسیت‌ها در این بخش توسط همکاران ما بسیار جدی گرفته شده است.

مبارکی تصریح کرد: همچنین به منظور افزایش ایمنی تردد در جاده‌های جنوب استان، طرح روشنایی نقطه‌ای در ۱۱ نقطه پرحادثه و با اعتبار ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

وی با تاکید بر اهمیت ایمنی راه‌ها گفت: با اجرای روشنایی نقطه‌ای در نقاط پرحادثه، دید رانندگان در شب افزایش یافته و در نتیجه احتمال وقوع تصادفات کاهش می‌یابد، این اقدام گامی مهم در راستای تحقق اهداف ارتقای ایمنی راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان در پایان خاطر نشان کرد: تلاش این اداره کل برای رفع نقاط حادثه و تأمین روشنایی مقاطع پر تصادف جنوب استان، در راستای ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی به طور مستمر صورت می‌گیرد.