شناسهٔ خبر: 195595 - سرویس هوایی

تکمیل و راه اندازی سیستم اطفاییه در ترمینال‌های ۱ و ۲ فرودگاه مهرآباد

فرودگاه مهر آباد بر اساس دستورالعمل پیشگیری از حریق در اماکن فرودگاهی که توسط اداره کل آتش‌نشانی به فرودگاه‌های کشور ابلاغ شده است، سیستم اطفاییه فایر باکس ترمینال‌های ۱ و ۲ بازبینی، رفع عیب و راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی فرودگاه مهرآباد، محمود هاشمی، در خصوص بازبینی، رفع عیب و راه اندازی سیستم اطفاییه فایر باکس ترمینال‌های ۱ و ۲ اعلام کرد: "خوشبختانه این مهم در کمترین زمان ممکن چه به لحاظ تأمین مالی و چه به لحاظ عملیات بازسازی انجام شده است. 

وی افزود: در حال حاضر سالن ورودی ترمینال دو، ترانزیت ترمینال یک و دو و نیز سالن جدید ترمینال یک دارای سیستم اطفاییه فعال می‌باشد."

مدیر پروژه سیستم اطفاییه فایر باکس ترمینال‌های ۱ و ۲ فرودگاه مهرآباد، همچنین افزود: شایان ذکر است تست‌های اولیه این سیستم انجام شده و در روزهای آتی این پروژه تحویل فرودگاه مهرآباد خواهد شد.