شناسهٔ خبر: 195828 - سرویس وزارتی

وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو مطرح کرد؛

تسریع در رفع مشکلات راه‌های روستایی دالاهو

صادق وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو بر تسریع در رفع مشکلات راه و شهرسازی شهرستان به ویژه راه‌های روستایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی که همراه با رئیس جمهور به استان کرمانشاه سفر کرده است، به عنوان نماینده دولت در جلسه شورای اداری شهرستان دالاهو حضور یافت و ضمن اشاره به بازدید خود از پروژه مرکز بستر درمانی دالاهو در خصوص موانع و مشکلات موجود در مسیر تکمیل این پروژه، بر انجام اقدامات لازم برای برطرف شدن مشکلات و تکمیل هرچه سریع‌تر این مرکز تاکید کرد.

وی ادامه داد: مقاوم سازی بستر درمانی که توسط وزارت راه و شهرسازی آغاز شده و به پایان رسیده است، در اولین فرصت انجام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص بخش راه نیز توضیح داد: مسیری که بازدید شد، نیاز به تعریض دارد و اقدامات لازم برای بهبود این مسیر آغاز خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشکلاتی در راه‌های روستایی مشاهده شد که باید در رفع این مشکلات و هرچه بهتر شدن راه‌ها تلاش کنیم. همچنین کنار گذری که در کرند نیز بازدید شد، مورد بررسی قرار می گیرد تا تعریضی که از طرف وزارت راه و شهرسازی در حال انجام است و موضوع ماده ۲۳ برای انجام اقدامات بعدی بررسی شود.

گفتنی است، در این جلسه مجتبی بخشی‌پور نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس و امام جمعه و فرماندار شهرستان دالاهو نیز مهمترین مشکلات و نیازهای منطقه را در این جلسه توضیح دادند.

بخشی پور مهم‌ترین خواسته مردم دالاهو را نبود بیمارستان دانست و گفت: دالاهو تنها شهرستانی است که بیمارستان ندارد.

وی به وعده وزیر راه و شهرسازی مبنی بر رفع موانع مرکز درمانی و بیمارستان اشاره کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از محل اعتبارات وزارت راه و شهرسازی و با کمک مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و سایر معاونان وزیر راه و شهرسازی این پروژه به سرانجام برسد.

بخشی پور در ادامه به سایر موضوعات مثل مورد تنش آبی شهرستان، گرد وغبار، مشکلات کشاورزی و مشکلات حوزه آموزش و پرورش و ساخت مدارس در برخی روستاها اشاره کرد.