شناسهٔ خبر: 198350 - سرویس استان‌ها

سرپرست کارگاه‌ پروژه ۳۵۱ واحدی m۲ کوی زنگان اعلام کرد;

۱۶۰ واحد از پروژه ۳۵۱ واحدی m۲ کوی زنگان در زنجان تحویل متقاضیان شده است

اخذ ۵۰۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه برای پروژه ۱۱۲۰ واحدی نهضت ملی مسکن ولیعصر(عج) بجنورد خراسان شمالی سرپرست کارگاه‌ پروژه ۳۵۱ واحدی m۲  کوی زنگان،متوسط پیشرفت فیزیکی ۳۵۱ واحدی پروژه m۲ را ۹۵.۵ درصد اعلام کرد و گفت:‌ با توجه به شرایط بحرانی پیش آمده در سطح کشور،خوشبختانه پروژه فعال است و تاکنون ۱۶۰ واحد به متقاضیان تحویل داده شده است.

مهدی خلیفه لو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی( زنجان)، با اشاره به پروژه ۳۵۱ واحدی m۲ کوی زنگان،گفت: تاکنون ۱۶۰ واحد مسکونی از این پروژه به متقاضیان تحویل داده شده که از این تعداد ۱۲۸ متقاضی ساکن شدند و  مابقی واحدها هم با تکمیل مسایل جزیی به متقاضیان تحویل داده می شود.

وی با بیان اینکه ۶ پیمانکار در این پروژه فعال است،ابراز کرد: پروژه به لحاظ پیمانکاری تمام شده است و تنها کارهای جزیی از جمله نصب آسانسورها و تجهیزات برقی، تابلوها و غیره انجام می شود.

سرپرست کارگاه  پروژه ۳۵۱ واحدی m۲ کوی زنگان،متوسط پیشرفت فیزیکی کل این پروژه را بیش از ۹۵.۵ درصد اعلام کرد و بیان داشت: ۴.۵ درصد باقی مانده مربوط به تحویل کامل و برچیدن کارگاه  و آیتم های دیگر است  و با ارسال پیامک توسط اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان طی چند روز آتی ، فرآیند تحویل واحدهای باقیمانده پروژه برای متقاضیان که تکمیل وجه اولیه را بعمل آورده اند صورت می‌گیرد و  سایر متقاضیان نیز که کسری واریز دارند در صورت انجام تعهدات می‌توانند تا اواخر مردادماه سال جاری نسبت به انتخاب واحد در فاز آخر اقدام کنند تا به این ترتیب پرونده پروژه بصورت کامل بسته شود.

خلیفه لو تاکید کرد: بدیهی  واریز به موقع  وجه اولیه اعلام شده توسط متقاضیان دارای کسری آورده منجر به تسریع در تکمیل و تحویل کل پروژه خواهد شد. 

وی با ابراز خرسندی از اینکه تمام زیر ساختها در پروژه مذکور تامین شده است،تاکید کرد؛ در خصوص تامین تسهیلات به پروژه هم مشکلی نداریم.

سرپرست کارگاه پروژه ۳۵۱ واحدیm۲ کوی زنگان، با اشاره به بحران پیش آمده در سطح کشور ،گفت: با آرزوی موفقیت برای نیروهای غیور و دلیر سپاه و ارتش و موفقیت در این جنگ ،خوشبختانه پروژه فعال است و مشکلی در اجرا نداریم.