شناسهٔ خبر: 198959 - سرویس استان‌ها

وقتی جاده‌ها حرف توسعه می‌زنند؛ خاش تا سراوان در مسیر پیشرفت بزرگراه

سیستان در سرزمین طلوع خورشید، بزرگراه خاش- سراوان در حال ساخت است که نه‌فقط خاک که آینده را به هم پیوند می‌زند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان سیستان و بلوچستان، پروژه احداث بزرگراه خاش – سراوان به عنوان یکی از طرح‌های راهبردی و مهم زیرساختی استان سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر به یکی از اولویت‌های کلیدی این استان تبدیل شده است.

این محور مواصلاتی نه‌تنها در افزایش ایمنی تردد و کاهش تصادفات نقش حیاتی دارد بلکه به عنوان شریان اصلی حمل‌ونقل در توسعه مبادلات تجاری میان ایران و پاکستان نیز نقش دارد.

در این راستا اداره‌کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با روحیه جهادی اهتمام ویژه‌ای در اجرای این پروژه داشته و با بکارگیری حجمی زیادی از ماشین‌آلات سنگین راهسازی، نیروی انسانی پرتلاش و نظارت‌های فنی دقیق ساخت ۳۰ کیلومتر بزرگراه را در این مسیر در حال انجام دارد و تلاش بر آن است که با تسریع در روند اجرا، هر چه سریع‌تر ثمرات این طرح در زندگی مردم منطقه نمایان شود.

بزرگراه خاش – سراوان تنها یک پروژه عمرانی نیست؛ بلکه پلی استراتژیک برای توسعه اقتصادی، رونق تبادلات تجاری، افزایش امنیت حمل‌ونقل، ارتقای سطح معیشت مردم و تقویت همبستگی اجتماعی در منطقه محسوب می‌شود.

این محور نقش موثری در ایجاد عدالت منطقه‌ای و توسعه متوازن استان سیستان و بلوچستان دارد.

بی‌تردید تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران، مهندسین، پیمانکاران و کارگران این پروژه مصداق بارز خدمت بی‌منت به مردمی است که با وجود همه مشکلات شایسته بهترین زیرساخت‌ها هستند.

اداره‌کل راه و شهرسازی استان با تعامل مثبت و مستمر با مسئولان کشوری و استانی مصمم است این پروژه را با بالاترین کیفیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برساند.

در مسیر توسعه و آبادانی سیستان و بلوچستان راه یعنی امید و پروژه‌های عمرانی یعنی گام‌هایی به سوی فردای بهتر و بزرگراه خاش – سراوان نماد این امید و آینده روشن است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از پیشرفت عملیات احداث ۳۰ کیلومتر بزرگراه در محور خاش–سراوان بازدید کرد و گفت: این پروژه مهم راهسازی استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای، توسعه مبادلات تجاری میان ایران و پاکستان و ارتقای ایمنی حمل‌ونقل کالا و مسافر در حال اجراست.

مهدی پارسی با اشاره به موقعیت راهبردی این مسیر گفت: مرز سراوان به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین گذرگاه‌های مرزی ایران با پاکستان، نقشی محوری در توسعه اقتصادی، تجاری و ترانزیتی جنوب‌شرق کشور ایفا می کند، این مرز با ظرفیت بالای مبادلات کالا و تردد مسافر، فرصت ارزشمندی برای تقویت صادرات، ایجاد اشتغال و رونق بازارهای محلی فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در این راستا توسعه بزرگراه به عنوان مهمترین زیرساخت، گامی مهم در اتصال ایران به بازارهای آسیای میانه و تحقق توسعه متوازن در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.

وقتی جاده‌ها حرف توسعه می‌زنند؛ خاش تا سراوان در مسیر پیشرفت بزرگراه