شناسهٔ خبر: 199380 - سرویس استان‌ها

در ۳ ماهه گذشته انجام شد؛

تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۲۰۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر در اردبیل

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی بی‌بی زلیخایی - دژکوه در شهرستان کهگیلویه رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان کوثر گفت:۲۰۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی این شهرستان در سه ماهه گذشته تیغ زنی، رگلاژ و تسطیح شده است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، جعفر بابائیان رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان کوثر در بازدید از محور اردبیل-سرچم با بیان اینکه در سه ماهه گذشته ۱۰ کیلومتر از تونل‌های محور اردبیل-سرچم و محدوده سه راهی فاراب روکش آسفالت و لکه گیری شده گفت: در این مدت راهداران در محور شریانی اردبیل -سرچم به طول ۳ کیلومتر عملیات شانه سازی و رفع اختلاف سطح آسفالته راه با شانه انجام داده اند.

 وی با اشاره به اینکه در این مدت راهداران در محدوده تونل‌های دوازده گانه و محدوده گردنه کجل به طول ۱۲ کیلومتر روشنایی طولی اجرا کرده اند تصریح کرد: جهت افزایش شعاع دید رانندگان ۷۰۰ متر مکعب عملیات برداشت ترانشه سنگی در خروجی تونل شماره ۸ انجام شده است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان کوثر در سه ماهه گذشته اجرای حدود ۱۰ کیلومتر عملیات زیرسازی در راه‌های روستایی گل قشلاق، گیوی- سکرآباد و نی احمد بیگ-هوانشاق را توسط راهداران یادآور شدو اظهار کرد: در این مدت ۳ کیلومتر از پروژه آسفالت ریزی راه روستایی اوچ بلاغ نیز اجرا شده است.

 بابائیان در مدت یاد شده از خط کشی ۴۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان کوثر خبر داد و خاطرنشان شد: با استفاده از ۲۰ تن آسفالت سرد و گرم محورهای مواصلاتی این شهرستان لکه گیری شده است.

 وی در سه ماهه گذشته به پاکسازی ۵۳۰ کیلومتر از کانال‌های طرفین راه شهرستان کوثر اشاره کرد و ادامه داد: در این مدت ۱۹۰کیلومتر از حریم راه شهرستان کوثر آزادسازی شده است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان کوثر تعمیر و بازسازی ۴۰۰ عدد از تابلو، شستشوی ۳۵۰۰ عدد علائم راهداری، تعمیر و بازسازی ۸۰ شاخه گاردریل، جمع آوری ۱۲ عدد تابلوهای غیرمجاز، تعمیر، نگهداری و توسعه ۵۲ عدد چراغ‌های چشمک زن و پلیسی، تنقیه و لایروبی ۵ دهانه از پل‌ها و نصب و تعمیر ۶۲ متر مربع تابلوهای اطلاعاتی را از دیگر اقدامات مهم راهداران در سه ماهه گذشته برشمرد.

  بابائیان حفاظت و صیانت از حریم راه‌ها را به‌عنوان سرمایه ملی خط قرمز راهداری دانست و گفت: با حضور ۳۰۰۰ نفر روز گشت راهداری در محورهای مواصلاتی جهت جلوگیری از تجاوز به حریم راه‌ها تاکنون ۱۵مورد اخطار کتبی به متخلفان صادر شده است.

 وی افزود: راهداران در سه ماهه گذشته از سیستم روشنایی ۱۲ دستگاه تونل و ۸ نقطه نگهداری کرده اند.