شناسهٔ خبر: 199433 - سرویس استان‌ها

تأکید بر تأمین زمین آموزشی در پروژه‌های مسکن؛ اجرای تفاهم‌نامه وزارت راه و آموزش و پرورش در گلستان

راه و شهرسازی گلستان در جلسه کارگروه مدرسه‌سازی و توسعه عدالت آموزشی استان راه و شهرسازی مکلف به تامین فضاهای آموزشی موردنیاز شهرستان، بر اساس تفاهم نامه مشترک ما بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش، شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، جلسه کارگروه مدرسه‌سازی و توسعه عدالت آموزشی استان گلستان با حضور محمد حمیدی معاون سیاسی استاندار، علی نصیبی فرماندار گرگان، سید محمد حسینی مدیرکل راه و شهرسازی استان، و دیگر اعضای کارگروه در محل فرمانداری گرگان برگزار شد.

در این جلسه، حسینی مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با اشاره به تعهدات دولت در تأمین زیرساخت‌های آموزشی در پروژه‌های مسکونی، اظهار کرد: طبق تفاهم‌نامه میان وزرای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش، تأمین زمین مناسب، صدور مجوزهای لازم و اختصاص اعتبارات دولتی برای ساخت فضاهای آموزشی از جمله وظایف وزارت راه و شهرسازی است.

وی افزود: در پروژه‌های مسکن مهر، دولت هزینه زمین و صد درصد هزینه ساخت مدرسه را تأمین کرده است. اما در طرح نهضت ملی مسکن، تأمین زمین و پنجاه درصد از هزینه ساخت مدرسه بر عهده سازمان ملی زمین و مسکن قرار دارد.

حسینی تأکید کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان آمادگی دارد در شهرهایی که زمین مناسب در اختیار دارد و نیاز به فضای آموزشی وجود دارد، مطابق تکالیف قانونی نسبت به واگذاری زمین به آموزش و پرورش اقدام کند.