به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ با توجه به اینکه فرودگاهها بهعنوان نقاط استراتژیک و پیشانی هر کشور، جزو نخستین اهداف نظامی دشمن قرار میگیرند، متخصصان شرکت فرودگاهها در بخشهای عملیاتی و اداری اعم از متخصصان کنترل ترافیک هوایی، متخصصان ارتباطات و ناوبری هوایی، آتشنشانی و هدایت زمینی هواپیما، مخابرات، حراست، بسیج، پشتیبانی و همه کسانی که از نخستین لحظات آغاز جنگ حضور پررنگی در حوزه کاری خود داشتند و فداکارانه تلاش کردند تا آسیبهای وارد شده به زیرساختها و تجهیزات با سرعت عمل و بدون وقفه جبران و نقاط آسیب دیده عملیاتی شوند. این ماموریت هرگز ممکن نمیشد مگر با مدیریت و فرماندهی منسجم که توام با ایمان و تعهد فرودگاهیان بود.
از کجا معلوم، شاید آن کنترلر مراقبت پرواز یا آتشنشان فرودگاهی که برای رسیدن به محل کار نه، به میدان جنگ با یکدیگر رقابت میکردند و حاضر بودند در این شرایط پر استرس بهجای ترک شهر و دیار خود، در کنار هم برای عملیاتی نگاهداشتن فرودگاه جان خود را تقدیم کنند، پذیرفته بودند که ممکن است دیگر چهره عزیزانشان را نبینند.
این دلیرمردان فرودگاهی مصداق بارز آیه ۴۸ سوره مائده هستند و در عصر جدید به مفهوم " فَاستَبِقوا الخَیراتِ اِلَیاللهِ مَرجعُکُم جَمیعا" جامه عمل پوشاندند. آنها همه تخصص و تعهد خود را پایکار آوردند تا در این برهه حساس، ایمنی پروازها و سلامت جان مسافران حفظ شود.
خوشبختانه در این مدت هیچگونه آسیب جدی، سلامت نیروهای فرودگاهی را تهدید نکرد اما عزیزانِ نزدیک خیلی از آنها در قامت شهید به دیدار حق شتافتند. این در حالی است که این فقدانها هم نتوانست مانع عزم و ایثار جامعه فرودگاهی شود.
جنگ تمام و آسمان کشور دوباره آبی شد. پروازهای داخلی و خارجی برقرار و فرودگاههای آسیب دیده به چرخه فعالیت بازگشتند. مردم به سفرهایشان میرسند و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران نیز از اینکه پرچم میهن اسلامی را برافراشته نگاه داشتهاند، لبخند رضایت میزنند.