شناسهٔ خبر: 199879 - سرویس هواشناسی

گردوخاک در نیمه شرقی کشور کیفیت هوا را کاهش می‌دهد

گردوخاک عراق سازمان هواشناسی برای پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور، وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان هواشناسی، در نیمه شرقی کشور به‌ویژه استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان، در پنج روز آینده در برخی ساعات وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

این وضعیت امروز (یکشنبه) در برخی نقاط غرب، جنوب غرب، جنوب و دامنه های جنوبی البرز مرکزی نیز پیش‌بینی می شود.

امروز در شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات مرکزی البرز در بعدازظهر و شب افزایش ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گردوخاک پیش بینی می‌شود.

در سایر نقاط کشور تا پنجشنبه پدیده بارشی پیش‌بینی نمی‌شود.

خلیج فارس و شرق دریای عمان در سه روز آینده مواج است.

امروز آسمان تهران صاف و از بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۴۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.