شناسهٔ خبر: 199987 - سرویس جاده‌ای

افزایش نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بر فروش بلیت‌های اتوبوس اربعین حسینی

اقای خضری معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری از نظارت کامل بر سهمیه‌بندی فروش بلیت اربعین ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت‌سازی مناسب، سهمیه‌بندی خرید و نظارت شبانه‌روزی، تمام زیرساخت‌ها برای جلوگیری از سوءاستفاده و گران‌فروشی فراهم شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مهدی خضری خرید بلیت را تنها از طریق سامانه‌های رسمی امکان‌پذیر دانست و افزود: همانند سال‌های پیشین سقف خرید ۱۰ بلیت اربعینی برای هر زائر در نظر گرفته شده تا امکان انباشت یا فروش مجدد از بین برود.

خضری با اشاره به این‌که تخلفات احتمالی از طریق سامانه ۱۴۱ قابل پیگیری است، تأکید کرد: در صورت گزارش هرگونه افزایش قیمت یا فروش خارج از ضابطه، زائران شکایت خود را در این سامانه ثبت کرده تا به‌سرعت اقدامات نظارتی لازم انجام شود.

وی از نظارت مستمر و بی‌وقفه بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل و پایانه‌های استانی خبر و تصریح کرد: قرارگاه‌های اربعین در پایانه‌های مرزی استان‌های اربعینی فعال شده‌اند، به‌صورت شبانه‌روزی وضعیت فروش بلیت و اعزام ناوگان را کنترل کرده و اجازه شکل‌گیری هیچ‌گونه بی‌نظمی یا تخلف داده نخواهد شد.

معاون حممعاون حمل‌ونقل سازمان با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زائران اربعین حسینی از مرز مهران و ۴۰ درصدی از سایر مرزها، خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا بخشی از بار ترافیکی مرز مهران را با اجرای طرح پیش‌فروش بلیت بازگشت، به مرز خسروی منتقل کنیم.

خضری نرخ رسمی فروش بلیت مسیر تهران به مهران را یک‌میلیون و ۴۶۰ هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: فروش بلیت با قیمتی خارج از چارچوب مصوب، تخلف محسوب شده و با نظارت سامانه ۱۴۱ برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به شروع پیش‌فروش بلیت‌های اربعین حسینی از ۲۵ تیر تا پایان ماه صفر بر اهمیت تأمین ناوگان کافی برای بازه‌های پرتردد تاکید و اظهار کرد: دوره پیک رفت‌وآمد زائران از ۱۸ تا ۲۶ مردادماه تعیین شده که برای حال رفاه زائران حسینی امسال حدود ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی این عزیزان اختصاص داده شده است.

خضری همچنین از هماهنگی‌های صورت‌گرفته با سایر نهادها جهت استفاده از ظرفیت ناوگانی که در روزهای عادی در خدمت مراکز صنعتی، پتروشیمی و کارخانه‌ها هستند خبر داد و گفت: بخشی از این ناوگان در ایام اربعین به‌صورت موقت وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی بین‌شهری خواهند شد تا فشار تقاضا را پوشش دهند.

وی تصریح کرد: با وجود حجم بالای جابه‌جایی زائران، حدود ۳۰ درصد از ظرفیت ناوگان کشور به سفرهای داخلی اختصاص یافته تا سفرهای عادی مردم در تابستان بدون اختلال انجام شود. این تفکیک ظرفیت‌ها بر اساس بررسی‌ داده‌های تردد سال‌های گذشته و تقاضای سفر طراحی شده و در کمیته‌های تخصصی ستاد اربعین مصوب شده است.