شناسهٔ خبر: 202476 - سرویس استان‌ها

آغاز عملیات جابه‌جایی تیرهای برق در محور کهنوج–رودان

جنوب کرمان تیر برق رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از آغاز عملیات جابه‌جایی تیرهای برق در محور کهنوج–رودان خبر داد و گفت: در این فاز، ۱۲ تیر برق در محدوده سه‌راهی منوجان جابه‌جا خواهد شد و این اقدام با قرارداد ۱۲ میلیارد ریالی به اجرا درمی‌آید.

 به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)، محمدحسین آئین رییس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان با بیان اینکه محور کهنوج–رودان به طول ۷۲ کیلومتر یکی از محورهای ترانزیتی و پر تردد جنوب استان است، اظهار کرد: با توجه به عبور مسیر از محدوده روستاها و قرار گرفتن تیرهای برق در حاشیه جاده قدیمی، اجرای باند دوم این محور مستلزم جابه‌جایی و نصب تیرهای جدید برق است.

 وی افزود: در همین راستا قراردادی به ارزش ۱۲ میلیارد ریال با پیمانکار منعقد شده و عملیات جابه‌جایی ۱۲ تیر برق آغاز شده است که در ادامه نیز در قالب قراردادها و فازهای مختلف، سایر تیرهای برق این محور جابه‌جا خواهند شد.

 رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان تأکید کرد: تکمیل باند دوم محور کهنوج–رودان نقش مهمی در ارتقای ایمنی تردد، کاهش تصادفات و تسهیل جابه‌جایی مسافران و کالا خواهد داشت.