شناسهٔ خبر: 203742 - سرویس استان‌ها

اتمام روکش آسفالت ۶.۷ کیلومتر از جاده کبود چشمه زنجان

راهداری زنجان عملیات روکش آسفالت محور ارتباطی کبود چشمه به طول ۶.۷ کیلومتر، از امامزاده یعقوب به سمت روستای کبود چشمه، پس از ۲۰ روز تلاش مستمر، با موفقیت به اتمام رسید.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، علی‌اصغر عطوفی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ابهر، با اعلام خبر اتمام عملیات روکش آسفالت محور کبود چشمه، اظهار داشت: اجرای این پروژه که از ابتدای ماه جاری آغاز شده بود، با صرف اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان و به‌کارگیری ماشین‌آلات پیمانکار، در مدت زمان تعیین شده و با کیفیتی مطلوب به سرانجام رسید.

 وی افزود: این محور ارتباطی که یکی از مسیرهای پرتردد روستایی منطقه محسوب می‌شود، پیش از این با فرسودگی آسفالت و ناهمواری‌هایی مواجه بود که عملیات روکش آسفالت آن، ضمن بهبود سطح کیفی مسیر، ایمنی تردد را برای ساکنین این روستا و همچنین زائرین امامزاده یعقوب به طور چشمگیری افزایش خواهد داد.

 عطوفی با اشاره به اهمیت راه‌های روستایی در توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق، تصریح کرد: اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان ابهر، اولویت خود را بر نگهداشت و بهسازی راه‌های موجود، به ویژه محورهای روستایی قرار داده است. در همین راستا، پروژه‌های متعددی در دست مطالعه و اجرا داریم که روکش آسفالت جاده کبود چشمه، تنها یکی از این اقدامات در جهت خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم شهرستان است.

 وی همچنین از صبر و شکیبایی اهالی محترم روستای کبود چشمه و مسافرین این مسیر در طول دوره اجرای پروژه قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با تکمیل و بهره‌برداری از این محور، شاهد رضایتمندی بیشتر و سهولت در رفت و آمدهای روزمره باشیم.

 گفتنی است: با اتمام این پروژه، گام مهمی در جهت ارتقاء سطح کیفی راه‌های روستایی و تسهیل دسترسی به مناطق کمتر برخوردار شهرستان ابهر برداشته شده است.