شناسهٔ خبر: 204397 - سرویس استان‌ها

پل بداب شفت استان گیلان در مسیر بهره‌برداری

بازدید از پل بداب با هدف بررسی روند پیشرفت فیزیکی پروژه، مدیرکل راه وشهرسازی گیلان از بداب شفت بازدید کرد واز نزدیک در جریان آخرین وضعیت ساخت این پل استراتژیک قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (گیلان)، محمدمهدی علیزاده به همراه مرتضی یوسفیان، معاون ساخت و توسعه راه‌ها، با حضور در محل پروژه، روند پیشرفت فیزیکی پل بداب را بررسی کردند.

علیزاده با ابراز رضایت از سرعت اجرای عملیات عمرانی، اظهار داشت: با تلاش مستمر پیمانکار و پیگیری‌های مجموعه، شاهد پیشرفت قابل توجهی در ساخت این پل هستیم.

وی با تأکید بر نقش حیاتی این پل در تسهیل تردد و توسعه اقتصادی منطقه، افزود: در صورت تأمین به‌موقع اعتبارات، پل بداب تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

در ادامه این بازدید، یوسفیان معاون مهندسی و ساخت، بر رعایت دقیق استانداردهای فنی و کیفی پروژه تأکید کرد و گفت: نظارت مستمر بر کیفیت مصالح و اجرای عملیات عمرانی، از اولویت‌های اصلی اداره‌کل است تا پروژه‌ای ایمن و پایدار به مردم منطقه تحویل داده شود.

پل بداب شفت به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی شهرستان، پس از بهره‌برداری، نقش مؤثری در ارتقای ارتباطات، کاهش زمان سفر و رونق اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.