شناسهٔ خبر: 204498 - سرویس استان‌ها

آغاز عملیات تعریض و بهسازی جاده‌های شهرستان گنبد کاووس

گلستان سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای گنبدکاووس گفت: عملیات تعریض و بهسازی برخی از جاده‌های این شهرستان با هدف ارتقای ایمنی و بهبود شرایط ترافیکی و کاهش خطرات جاده‌ای آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، امان محمد باشقره در بازدید نماینده مردم گنبدکاووس و داشلی برون در مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و دیگر مسئولان شهرستانی از پروژه های تعریض و بهسازی جاده های گنبد، اظهار داشت: تعریض نقطه پرتصادف جاده سه‌راهی ساری بخش از جمله پروژه‌هاست که با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان به منظور کاهش حوادث رانندگی و افزایش ایمنی جاده در یکی از پرخطرترین نقاط شهرستان اجرا شده است.

به گفته وی، همچنین فاز اول پروژه تعریض جاده گنبد به سلطانعلی به طول ۵ کیلومتر با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان با هدف بهبود شرایط عبور و مرور در این مسیر پرتردد، به ویژه در فصول پربارش در حال اجراست.

باشقره افزود: در کنار این پروژه‌ها، عملیات تهیه مصالح و اجرای زیرسازی جاده روستای قزاقلی به طول ۸۰۰ متر نیز در حال انجام است که این طرح، بخش دیگری از برنامه‌های احداث و توسعه راه‌های روستایی شهرستان به شمار می‌رود.

وی اجرای این پروژه‌ها را گامی مهم در ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای و تسهیل تردد در شهرستان گنبد کاووس به‌ویژه در کاهش تصادفات و افزایش ایمنی راه‌ها دانست.