شناسهٔ خبر: 204542 - سرویس استان‌ها

رئیس اداره راهداری مه‌ولات خبر داد؛

بهسازی محور حادثه‌خیز فیض‌آباد – کاشمر با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال

بهسازی محور حادثه‌خیز فیض‌آباد رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مه‌ولات از اجرای عملیات بهسازی و تعریض بخشی از محور پرخطر فیض‌آباد – کاشمر با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، محمود کبـیر با اعلام این خبر گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های عمرانی این اداره، بهسازی، ایمن‌سازی و تعریض محور حادثه‌خیز فیض‌آباد – کاشمر است که در همین راستا بخشی از این جاده با تخصیص اعتبارات استانی بهسازی و تعریض شد.

وی با اشاره به نقش محوری جاده فیض‌آباد – کاشمر در تردد میان دو شهرستان افزود: عرض کم جاده و پیچ‌های خطرناک در سال‌های گذشته سبب بروز حوادث متعددی در این محور شده است.

کبیر تصریح کرد: در کنار پروژه‌های عمرانی، خدماتی نظیر خط‌کشی، نصب تابلوهای هشداردهنده، گاردریل و روکش آسفالت نیز در دستور کار قرار گرفته تا ایمنی جاده ارتقا یابد.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مه‌ولات در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه حوادث این محور، تداوم و گسترش طرح‌های ایمن‌سازی و تخصیص اعتبارات بیشتر برای تعریض اساسی جاده، ضرورتی انکارناپذیر است تا شاهد کاهش سوانح و سفرهای ایمن‌تر برای شهروندان باشیم.

شهرستان مه‌ولات در ۲۱۰ کیلومتری جنوب مشهد و در مسیر ارتباطی خراسان رضوی با استان خراسان جنوبی قرار دارد؛ این شهرستان علاوه بر موقعیت مواصلاتی، به واسطه ظرفیت‌های کشاورزی و تاریخی، یکی از مناطق مهم و رو به توسعه این استان به شمار می‌رود.