شناسهٔ خبر: 205493 - سرویس هواشناسی

کارشناس سازمان هواشناسی خبر داد؛

احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی با کاهش دما در شرق کشور

هواشناسی کشاورزی کارشناس سازمان هواشناسی نسبت به کاهش محسوس دما و احتمال سرمازدگی به محصولات کشاورزی در نیمه شرقی کشور هشدار داد.

فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت: امروز در مازندران و گلستان در برخی ساعت‌ها، بارش پراکنده باران رخ می‌دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام وزش باد و گردوخاک در نیمه شرقی کشور از کاهش دید در جاده‌های مواصلاتی این مسیرها خبر داد و افزود: روزهای یکشنبه و دوشنبه، دما در نیمه شرقی کشور، کاهش قابل توجهی خواهد یافت.

وی به کشاورزان در نیمه شرقی کشور هشدار داد و گفت: به دلیل کاهش دما در نیمه شرقی کشور، کشاورزان این منطقه نسبت به سرمازدگی در محصولات کشاورزی توجه ویژه داشته باشند.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی در دو روز آینده شرق خلیج‌فارس و تنگه‌ هرمز، مواج و متلاطم است.

گودرزی افزود: تهران امروز آسمانی صاف همراه با وزش باد دارد و بیشینه دما به ۲۹ درجه بالای صفر می‌رسد.