شناسهٔ خبر: 205568 - سرویس ریلی

با حضور وزیر راه و شهرسازی و تولید کنندگان صنعت ریلی؛

قرارداد تامین ناوگان ریلی به ارزش ۱۴.۵ همت امضا شد

ع قرارداد تامین ناوگان ریلی در بخش بار و مسافر به ارزش ۱۴.۵ همت با حضور وزیر راه و شهرسازی و سرمایه گذاران بخش داخلی صنعت ریلی به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عصر امروز شنبه ۱۲ مهرماه، قرارداد تامین ناوگان ریلی با شرکت‌های بخش خصوصی به میزان ۱۴.۵ همت به امضا رسید.

در این مراسم قرارداد با شرکت مپنا برای ساخت ۴۰ دستگاه لکوموتیو سنگین و بازسازی ۳۷ دستگاه لکوموتیو زیمنس در بخش مسافری به ارزش ۱۲ همت و همچنین تفاهم‌نامه با شرکت مپنا برای حمایت از ساخت داخل و کاهش واردات به ارزش دو ‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به امضا رسید.

بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، این قراردادها با هدف حمایت راه آهن از توانمندی‌های داخلی در ساخت واگن مسافری، ساخت لکوموتیو و کاهش وابستگی به واردات و افزایش سهم حمل و نقل در جابه جایی مسافر و بار به امضا رسیده است.