شناسهٔ خبر: 205602 - سرویس استان‌ها

مدیر پایانه مرزی بیله سوار خبر داد؛

تردد بیش از ۷۵ هزار دستگاه وسیله نقلیه از پایانه مرزی بیله‌سوار در نیمه نخست سال / افزایش ۶۱ درصدی ورود مسافران ایرانی

مسافر پایانه مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری، ۷۵ هزار و ۲۲۸ دستگاه انواع وسایل نقلیه از پایانه مرزی بیله‌سوار تردد کرده‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، لطف اله بابایی مدیر پایانه مرزی بیله سوار در بازدید از پایانه مرزی بیله سوار گفت: در ۶ ماهه گذشته بیش از ۷۵ هزار دستگاه وسیله نقلیه از مرز بیله سوار تردد کرده اند که از مجموع ترددهای انجام‌شده در این مدت، ۳۹ هزار و ۷۱۸ دستگاه مربوط به ورودی و ۳۵ هزار و ۵۱۰ دستگاه مربوط به خروجی بوده است.

 مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار با اشاره به نوع وسایل نقلیه عبوری اظهار کرد: از مجموع ترددها، ۷۳ هزار و ۸۱۴ دستگاه کامیون و یک‌هزار و ۴۱۴ دستگاه اتوبوس از این پایانه عبور کرده‌اند که بیانگر نقش پررنگ این مرز در جابه‌جایی کالا و مسافر است.

 وی در ادامه با تشریح آمار تردد مسافران گفت: طی شش ماهه نخست سال، ۵۹ هزار نفر مسافر از طریق این پایانه مرزی تردد کردند که از این تعداد، یک‌هزار و ۴۹۰ نفر مسافر ایرانی و ۵۷ هزار و ۳۲۸ نفرنیز مسافران خارجی بودند.

 بابائیان، ورودی مسافران ایرانی رادر این مدت یک‌هزار و ۳۵۵ نفر و خروجی مسافران ایرانی را ۱۳۵ نفر برشمرد و تصریح کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۸۴۳ نفر، افزایش ۶۱ درصدی را در ورودی مسافران به مرز بیله سوار نشان می‌دهد.

 وی با بیان اینکه در ۶ ماهه گذشته ۲۷ هزار و ۶۵۹ نفر مسافر خارجی وارد مرز بیله سوار شده خاطر نشان کرد: در مدت یاد شده ۲۹ هزار و ۶۶۹ نفر مسافر خارزجی از مرز بیله سوار خارج شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۹ درصدی را نشان می‌دهد.

 مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار در پایان با اشاره به اهمیت این مرز در توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری گفت: پایانه مرزی بیله‌سوار یکی از فعال‌ترین مبادی رسمی کشور در شمال‌غرب ایران است که نقش مؤثری در تسهیل تردد، ارتقای تعاملات و گسترش همکاری‌های تجاری و گردشگری ایفا می‌کند.

 وی افزود: با اجرای طرح‌های عمرانی و بهبود زیرساخت‌های خدماتی در حوزه حمل‌ونقل تلاش می‌شود سطح خدمات در این پایانه افزایش یافته و زمینه رشد بیشتر تردد و تبادلات تجاری در نیمه دوم سال فراهم شود.