شناسهٔ خبر: 205725 - سرویس استان‌ها

بررسی طرح‌های ایمنی و ترافیکی شهر ملک‌آباد در شورای هماهنگی ترافیک خراسان رضوی

اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی مدیرکل راه و شهرسازی خراساتن رضوی گفت:در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان، طرح‌های ایمنی و ترافیکی شهر ملک‌آباد باهدف ارتقای ایمنی عبور و مرور و کاهش گره‌های ترافیکی بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان خراسان رضوی به ریاست علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور وحید داعی، مدیرکل راه و شهرسازی استان و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و کارشناسان حوزه ترافیک در محل استانداری برگزار شد.

در این جلسه، سه دستور کار اصلی شامل مطالعات ایمن‌سازی ورودی شهر ملک‌آباد، مطالعات عارضه‌سنجی ترافیک سایت ۴۶ هکتاری ملک‌آباد و اصلاح طرح هندسی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) از محدوده کیلومتر ۳۰ تا بلوار سجادیه موردبررسی قرار گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه این جلسه اظهار کرد: باتوجه‌به موقعیت ویژه شهر ملک‌آباد در مسیر محورهای پرتردد استان، ایمن‌سازی ورودی شهر و اصلاح طرح‌های ترافیکی آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد طرح نهایی ایمن‌سازی ورودی شهر ملک‌آباد با محوریت اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و همکاری دستگاه‌های مرتبط، تا پایان ماه آینده تهیه و جهت تصویب نهایی ارائه شود.

داعی با اشاره به مطالعات عارضه‌سنجی ترافیک سایت ۴۶ هکتاری ملک‌آباد، تصریح کرد: توسعه شهری در این محدوده باید با رویکرد پیشگیرانه و برنامه‌ریزی دقیق برای دسترسی‌های مناسب، کنترل ترافیک و جلوگیری از بروز گره‌های احتمالی در آینده انجام گیرد.

وی همچنین درباره طرح اصلاح هندسی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) گفت: این محور به‌عنوان یکی از مسیرهای پرتردد استان، نیازمند اصلاح نقاط پرحادثه و بهبود کیفیت زیرساخت‌های ترافیکی است که با اجرای طرح اصلاحی، شاهد ارتقای سطح ایمنی و روان‌سازی ترافیک خواهیم بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان در پایان بر ضرورت همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و پیگیری منظم مصوبات شورای ترافیک تأکید کرد و افزود: اجرای به‌موقع و کارشناسی مصوبات، نقش مؤثری در کاهش حوادث جاده‌ای و ارتقای ایمنی سفرهای درون و برون‌شهری خواهد داشت.