شناسهٔ خبر: 205824 - سرویس استان‌ها

۲۹۲ ردیاب و ۱۲۱ بیسیم دیجیتال برای امنیت محورهای چهارمحال و بختیاری فعال است

دوربین رئیس مرکز مدیریت راه‌های چهارمحال و بختیاری از توسعه تجهیزات هوشمند مدیریت ترافیک شامل ۲۹۲ دستگاه ردیاب، ۱۲۱ بیسیم دیجیتال و ۴ سامانه تابلوهای پیام متغیر خبر داد و گفت: این اقدامات به روان‌سازی عبور و مرور و افزایش ایمنی کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری)، لاله اشرفی با بیان اینکه ارتقای فناوری‌های هوشمند در مدیریت راه‌ها یکی از اولویت‌های اصلی اداره کل است، اظهار داشت: تجهیزات جدید شامل ۲۹۲ دستگاه ردیاب، ۱۲۱ بیسیم دیجیتال، ۴ سامانه تابلوهای پیام متغیر است که فرآیند مدیریت ترافیک را به صورت هوشمند و دقیق انجام می‌دهد.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های چهارمحال و بختیاری افزود: این اقدامات نه تنها سرعت و دقت نظارت را افزایش می‌دهد، بلکه موجب کاهش تصادفات و بهبود ایمنی عمومی در محورهای مواصلاتی استان می‌شود.

اشرفی در پایان تأکید کرد: با ادامه این توسعه و نصب تجهیزات مدرن، مدیریت هوشمند راه‌ها به سطح استانداردهای بین‌المللی نزدیک خواهد شد.