شناسهٔ خبر: 206035 - سرویس بنادر و دریانوردی

بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور از مجتمع بندری امام خمینی(ره)

بندر امام معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر به منطقه ویژه اقتصادی بندراملام خمینی(ره)، از انبارهای نگهداری نهاده های دامی بازدید کرد و در جریان نحوه نگهداری و خروج این نوع کالا قرار گرفت.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از سازمان بنادرودریانوردی، علیرضا رفیعی‌پور در این بازدید که ابوطالب گرایلو مدیر کل بنادر و دریانوردی و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط با زنجیره تأمین کالای اساسی وی را همراهی می کردند، وضع نهاده‌های دامی همچون جو، ‌کنجاله و ذرت در بندر امام را بررسی کرد.

به گفته وی، خروج کالاهای اساسی از بندر امام خمینی در ۶ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه رشد بیش از ۵۰ درصدی داشته است.

 رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: موجودی بیش از یک میلیون تن نهاده و کشتی‌های در حال تخلیه نشان می‌دهد که در شش ماهه دوم تولیدکنندگان بتوانند تولید داشته باشند و فرآورده‌های دامی نیز به اندازه کافی در اختیار مردم قرار گیرد.

رفیعی پور بیان کرد: در بندر امام خمینی (ره) امکانات برای بیش از نیاز مصرف کشور وجود دارد تا بتوانیم نهاده‌های دامی را وارد کشور کنیم تا در انبارهای این بندر تعیین تکلیف بهداشتی و در نهایت وارد کشور شود و در اختیار مرغداران و دامداران قرار گیرد.

در جریان بازدید  رئیس سازمان دامپزشکی کشور، کارخانه صنایع تبدیلی تولید خوراک دام که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی احداث شده و مواد خام مورد نیاز خود از طریق دریایی به لحاظ همجواری با این مجتمع بزرگ بندری تأمین می‌کند، به بهره‌برداری رسید.