امینحسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت: امروز در سواحل گیلان، مازندران، گلستان و غرب خراسان شمالی، افزایش ابر، بارش باران و برای نوار شمالی کشور، وزش باد و کاهش نسبی دما پیشبینی شده است. از فردا تا شنبه برای مناطقی از شرق اردبیل، گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز غربی نیز بارش باران مورد انتظار است.
کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: در پنج روز آینده در شرق و شمال شرق وزش باد شدت میگیرد که توام با گردوخاک است. امروز و فردا، دریای خزر و فردا، خلیجفارس، مواج و متلاطم است.
به گفته نقشینه، تهران امروز گاهی وزش باد و گردوخاک دارد که این شرایط برای جنوب و جنوب غرب استان است. فردا و پس فردا آسمان تهران صاف است. بیشینه دمای پایتخت به ۲۹ درجه بالای صفر می رسد. از جمعه به بعد، دمای تهران کاهشی است.