شناسهٔ خبر: 206979 - سرویس هواشناسی

کارشناس سازمان هواشناسی خبر داد؛

بارش‌ باران از امشب در مناطق شمال غرب کشور

جاده بارانی یک سامانه بارشی جدید از اواخر وقت امشب(دوشنبه) مناطق شمال غرب کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بارش‌های پراکنده در این نواحی آغاز می‌شود.

فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، به تشریح آخرین وضعیت جوی کشور در روز دوشنبه، ۲۸ مهرماه پرداخت و گفت: برای امروز در ارتفاعات جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان، پدیده‌هایی نظیر رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

ورود سامانه بارشی جدید به کشور

این کارشناس هواشناسی با اشاره به ورود یک سامانه بارشی جدید اظهار داشت: از اواخر وقت امشب(دوشنبه) با نزدیک شدن موج بارشی به شمال غرب کشور، شاهد آغاز بارش‌های پراکنده در این مناطق خواهیم بود.

 وی افزود: روز سه‌شنبه، این سامانه در شمال غرب فعال‌تر شده و منجر به بارش باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید خواهد شد.

گودرزی خاطرنشان کرد که این بارش‌ها در روز چهارشنبه در نوار شمالی کشور ادامه خواهد داشت و همچنین سواحل دریای خزر تا روزهای پایانی هفته بارش‌های پراکنده‌ای را تجربه خواهند کرد.

هشدار نسبت به مواج بودن دریا

این کارشناس سازمان هواشناسی در خصوص وضعیت آب‌های کشور گفت: از امشب تا روز چهارشنبه آب‌های خلیج فارس و همچنین در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود.

وی در مورد وضعیت هوای تهران نیز اعلام کرد: آسمان پایتخت برای امروز صاف، همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود و بیشینه دمای امروز تهران به ۲۶ درجه سانتی‌گراد رسید.

ثبت دمای زیر صفر در مناطق سردسیر

گودرزی در پایان به ثبت دماهای پایین در برخی از نقاط کشور اشاره کرد و گفت: امروز صبح، ایستگاه بویین و میاندشت در کردستان و همچنین توچال دمای منفی دو درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند. شهرکرد نیز شب گذشته دمای حدود ۲ درجه زیر صفر را تجربه کرد و به عنوان یکی از سردترین شهرهای کشور گزارش شد. این در حالی است که همزمان در ۱۱ استان کشور، دمای هوا در گرمترین ساعات به بیش از ۳۰ درجه سانتی‌گراد رسیده است.