شناسهٔ خبر: 207114 - سرویس مسکن و شهرسازی

پرداخت ۱۱۸۸ میلیارد ریال تسهیلات بانک مسکن به خسارت دیدگان از بلایای طبیعی در دولت چهاردهم

ساخت خانه در مناطق زلزله زده بانک مسکن در دولت چهاردهم، ۲۱۳۶ فقره تسهیلات جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی، معادل ۱۱۸۸ میلیارد ریال، به خسارت دیدگان پرداخت کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از پایگاه خبری بانک مسکن، بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا نیمه مهرماه، نسبت به پرداخت ۲۷۸ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال تسهیلات به آسیب‌دیدگان حوادث و بلایای طبیعی اقدام کرد.

این تسهیلات به خسارت دیدگان در استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، هرمزگان، اصفهان، یزد، خراسان جنوبی، لرستان، تهران و خوزستان پرداخت شده است.

بیشترین آمار تسهیلات پرداختی حوادث غیرمترقبه در سال جاری توسط بانک مسکن، به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، فارس، هرمزگان و یزد تعلق دارد.

این بانک همواره در چارچوب ضوابط بانک مرکزی سعی دارد در تمامی شرایط کنار مردم بایستد و با پرداخت تسهیلات هدفمند، نقش خود را در کاهش تبعات ناشی از حوادث غیرمترقبه نیز به خوبی ایفا کند.

تداوم این خط مشی حمایتی، ضمن ایجاد آرامش خاطر آسیب‌دیدگان از حوادث غیرمترقبه، موجب تثبیت جایگاه بانک مسکن به عنوان همراهی قابل اعتماد در شرایط دشوار خواهد شد.

این گزارش می‌افزاید، بانک مسکن در دولت چهاردهم، ۲۱۳۶ فقره تسهیلات جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی، معادل ۱۱۸۸ میلیارد ریال، به خسارت دیدگان پرداخت کرده است.