شناسهٔ خبر: 207503 - سرویس استان‌ها

در مهرماه ماه سال جاری؛

سرمایه گذاری ۲۲۰ میلیارد ریالی برای توسعه راه های فریمان

راهداری فریمان رئیس اداره راهداری حمل و نقل جاده ای شهرستان فریمان گفت: درمهرماه امسال برای اجرای عملیات آسفالت محورفرعی فریمان به اسد آباد به طول ۶.۵ کیلومتر با هزینه بالغ بر ۲۱۲ میلیارد ریال هزینه شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی، حامد محمودی رئیس اداره راهداری فریمان اظهار کرد: عملیات آسفالت گرم محور فرعی فریمان به اسد آباد با اعتباری بالغ بر ۲۱۲ میلیارد ریال به سرانجام رسید.

وی گفت: عملیات محور قدیم فریمان به مشهد به طول جمعا ۱.۵کیلومتر نیز با اعتباری بیش از ۱ میلیارد ریال به اجرا در آمده است.

محمودی همچنین از اجرای تیغ زنی و تسطیع ۱۵۰ کیلومتر از در مهرماه ماه خبر داد و گفت :برای این بخش از پروژه ها حدود ۵ میلیارد ریال هزینه شد .

به گفته وی: در همین بازه زمانی عملیات لکه گیری با آسفالت گرم به حجم ۱۲۰تن در محور های اصلی شهرستان انجام و بیش از ۲ میلیارد ریال اعتبار مصرف شد.

رئیس اداره راهداری فریمان ادامه داد: مرمت و بازسازی تابلو ها ،گاردریل ها و رنگ آمیزی سرعت کاه ها نیز به صورت مستمر در سطح محور های ارتباطی شهرستان در حال انجام است.