شناسهٔ خبر: 207806 - سرویس استان‌ها

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان چایپاره خبر داد:

اجرای بیش از ۸۰۰ مورد عملیات راهداری در نیم‌سال نخست ۱۴۰۴ در چایپاره

چایپاره.jpg رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان چایپاره، گزارشی از اقدامات انجام‌ شده در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی (آذربایجان غربی )، رضا فقیهی رئیس اداره راهداری وحمل ونقل جاده ای شهرستان چایپاره اظهار کرد: در این مدت ۵۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان خط‌کشی شده و عملیات تسطیح، رگلاژ، شانه‌سازی و شن‌ریزی در ۲۵۰ کیلومتر از مسیرها انجام گرفته است.

وی افزود: همچنین ۲۰۰ مورد تابلو علائم هشداردهنده جاده‌ای نصب و ۶ مورد ابنیه فنی احداث، تعمیر یا تنقیه شده است. علاوه بر این، ۱۰ نقطه روشنایی جدید یا تعمیرشده، ۵۰ مورد گشت تلفیقی با پلیس راه و گشت‌های دروازه‌ای کنترل ناوگان و اصلاح ۵۰۰ مترمکعب از نقاط حادثه‌خیز از دیگر اقدامات شاخص این اداره در راستای ارتقای ایمنی و بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل بوده است.

فقیهی در پایان تأکید کرد: تمامی این اقدامات با هدف تسهیل تردد، افزایش ایمنی و ارتقای کیفیت راه‌ها انجام شده و روند خدمات‌رسانی با جدیت ادامه دارد.