شناسهٔ خبر: 20848 - سرویس استان‌ها

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از دو بیمارستان در حال ساخت گیلان

بازدید معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی کشور از بیمارستان‌های در حال احداث لاهیجان و لنگرود بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی گيلان، محمدجعفر عليزاده معاون وزير راه و شهرسازی و هيات همراه پیش از ظهر امروز با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه‌های نیمه‌تمام بیمارستانی، از بيمارستان‌های در دست ساخت لاهیجان و لنگرود بازدید کردند.

وی در ابتدا از مراحل اجرایی احداث لنگرود بازدید کرد و گفت: بیمارستان ۱۲۹ تختخوابی شهرستان لنگرود در زمینی به مساحت ۴۵۱۷۸ مترمربع با زیربنای ۱۱هزار مترمربع در۳ طبقه از سال ۸۹ آغاز شده و در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد در حال تکمیل است.

وی افزود: برای اجرای این پروژه ۱۹ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان نیاز است که در صورت تخصیص منابع مالی، این پروژه قابلیت بهره‌برداری در سال ۹۵ را دارد.

علیزاده با بیان اینکه این مرکز درمانی بدلیل برخورداری از بخشهای مختلف درمانی از جایگاه خاصی برخوردار است تصریح کرد:این مرکز درمانی به گونه ای طراحی شده که در بخش زایمان  هر اتاق دارای  vip برای همراهان و بخش nicu مراقبت ویژه نوزدان نیز در این بیمارستان پیش بینی شده است .

وی افزود: در حال حاضر در استان گیلان ۶ بیمارستان با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰ تخت در حال احداث است این در حالیست که بیمارستان ۱۳۲ تختخوابی آستارا و بیمارستان ۳۵ تختخوابی رضوانشهر در سالجاری به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی کشور در ادامه از بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی لاهیجان بازدید کرد و گفت: این مرکز درمانی در زمینی به مساحت ۱۸ هزار و ۳۶۵ مترمربع و با زیر‌بنای ۱۶ هزار و ۹۳۰ متر مربع ۵ طبقه درحال اجراست که عملیات اجرایی آن از سال ۸۷ با ظرفیت ۲۰۴ تخت در بخش‌های مختلف درمانگاه، اورژانس، CCU و ICU، آزمایشگاه‌ها، اتاق عمل، جراحی، داخلی، زنان و زایمان و کودکان و بخش مراقبت ویژه است آغاز شده و در حال حاضر ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 لازم به ذکر است معاون وزیر راه و شهرسازی طی دو سال اخیر چندین بار جهت بررسی از روند پیشرفت پروژه‌های بیمارستانی به استان گیلان سفر کرده است که نتایج آن را می‌توان تسریع در عملیات اجرایی این مراکز درمانی نام برد.