به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(همدان)، علی رجبی رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای فامنین گفت: در راستای ارتقای ایمنی تردد از ابتدای امسال تاکنون در۱۵۰ کیلومتر از محورهای شهرستان عملیات شانه سازی, رفع افتادگی شانه و اصلاح شیب شیروانی صورت پذیرفت.
وی در ادامه با اشاره به خط کشی ۲۰۰ کیلومتر از جاده های شریانی و روستایی افزود: عملیات لکه گیری, رگلاژ و روکش آسفالت به میزان ۳۵ کیلومتر در راه ای شریانی, همچنین روکش حفاظتی اسلاری سیل به میزان ۸ کیلومتر در راه های روستایی به انجام رسیده است.
رجبی افزود: با اعتباری معادل ۱۰۰ میلیارد ریال عملیات اصلاح طرح هندسی محدوده ۱۲۳ پل توسط پیمانکار به اتمام رسیده و ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز ۲۵ مورد شامل شانه سازی ،ترانشه برداری ، خاکریزی طولی ، نصب گاردریل در محورهای روستایی طمه چی ، قلعه جوق ، راستگویان ، رضاباغی، زرقان و اقاج صورت گرفته است.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بیان کرد: علاوه بر آغاز احداث راه روستایی سراوک به ماماهان به طول ۵/۵ کیلومتر و با قراردادی به مبلغ ۸۰ میلیاردریال, عملیات تکمیل دسترسی های تقاطع جهان آباد به شهر فامنین( رمپ های مربوط به آزادراه ساوه- همدان) توسط پیمانکار با قراردادی به مبلغ ۱۶۴میلیارد تومان نیز شروع شده است.
