شناسهٔ خبر: 209210 - سرویس استان‌ها

نصب بیش از ۳۵۰۰ تابلو و علائم ایمنی در جاده‌های آذربایجان‌غربی

1.jpg رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از نصب بیش از ۳۵۰۰ تابلو و علائم ایمنی در محورهای مختلف استان با هدف ارتقای ایمنی تردد خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (آذربایجان غربی)، امیر یدبیضا رئیس اداره ایمنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۳۵۰۰ تابلو ایمنی از جنس کامپوزیت با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان در محورهای مواصلاتی استان نصب شده است.

 وی افزود: همچنین ۵۵۰ تابلو اخطاری و انتظامی با صرف ۲ میلیارد تومان اعتبار تعویض، نوسازی و مجدداً در مسیرهای مختلف نصب شده است.

 علاوه بر این، ۴۵۰ مترمربع تابلو اطلاعاتی نیز با اعتبار ۷ میلیارد تومان در راستای افزایش ضریب ایمنی جاده‌ها در نقاط مختلف استان اجرا گردیده است.

 یدبیضا خاطرنشان کرد: نصب و نوسازی تابلوها و علائم ایمنی، نقش مهمی در آگاهی رانندگان از وضعیت راه‌ها و امکانات موجود داشته و تأثیر قابل‌توجهی در کاهش خطرات و سوانح جاده‌ای ایفا می‌کند.