به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (همدان) ، حبیب نادیان رفیع معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان از روند مطلوب عملیات اجرایی در محور نهاوند – آورزمان خبر داد و گفت: این محور به طول ۴۲ کیلومتر یکی از پروژههای مهم ارتباطی استان است که با هدف ارتقای ایمنی و تسهیل دسترسی مردم منطقه در حال اجراست.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل با اشاره به بخشهای مختلف پروژه افزود: مطالعات ژئوتکنیک در محدوده روستای آبدر در حال تکمیل بوده و از کیلومتر ۱۲ تا ۲۱ پیمانکار مشغول اجرای عملیات بیس و آسفالت است.
وی افزود: مطالعات مسیر از کیلومتر ۲۱ تا ۳۱ پایان یافته و از کیلومتر ۳۱ تا ۴۲ مطالعات تکمیلی ادامه دارد.
نادیان رفیع درباره اقدامات هفته اول آذر گفت: آسفالت لایه اول در حدفاصل روستای آورزمان تا مهدیآباد تکمیل و عملیات خاکریزی و اجرای ساببیس در بخشهای مختلف ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه خاکبرداری و خاکریزی در مسیر نهاوند به سمت ملایر در حال انجام است، تأکید کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با تمام توان در تلاش است تا این پروژه در موعد مقرر به بهرهبرداری برسد و مردم منطقه از مزایای آن بهرهمند شوند.
