شناسهٔ خبر: 210720 - سرویس وزارتی

بازدید وزیر راه و شهرسازی از خطوط تولید واگن سازی در زنجان

ع وزیر راه و شهرسازی، در سفر یک‌روزه به استان زنجان از مجموعه تولیدی انواع واگن در شهرستان ابهر بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، شامگاه پنجشنبه ۱۳ آذرماه در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان زنجان، از مجموعه تولیدی انواع واگن در شهرستان ابهر بازدید کرد و با حضور در سالن‌های ساخت بوژی، واگن باری، واگن‌های مترو، ریل‌باس و سالن رنگ، در جریان روند تولید و ظرفیت‌های فنی این واحد صنعتی و وضعیت خطوط تولید قرار گرفت.

این شرکت فعال در طراحی بدنه، ساخت بوژی و تولید انواع واگن، شامل واحد تولیدی در ابهر و یک مرکز نگه‌داری و تعمیرات است.

این شرکت با استفاده از دانش فنی داخلی و انتقال فناوری از شرکت‌های معتبر بین‌المللی، محصولات ریلی شامل قطارهای مترو، واگن‌های باری و مسافری و بوژی‌های تخصصی را طراحی و تولید می‌کند.

در این بازدید، ظرفیت‌های تولیدی شرکت در حوزه ساخت ناوگان ریلی، استانداردهای مورد استفاده، فرآیندهای مهندسی و امکان تأمین نیازهای حمل‌ونقل شهری و بین‌شهری تشریح شد. 

همچنین مدیران فنی شرکت گزارشی از وضعیت پروژه‌های جاری و قابلیت‌های توسعه خطوط تولید ارائه کردند.

بازدید وزیر راه و شهرسازی از خطوط تولید واگن سازی در زنجان