شناسهٔ خبر: 210844 - سرویس استان‌ها

آغاز فصل جدید حمایت از زوج‌های جوان؛ سهم گلستان از طرح ملی مسکن استیجاری مشخص شد

سید محمد حسینی مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: با ابلاغ دستورالعمل اجرای طرح مسکن استیجاری، سهم استان گلستان در اجرای این طرح ملی تعیین و زمینه برای حمایت از زوج‌های جوان در استان فراهم شده است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، سید محمد حسینی مدیرکل راه و شهرسازی استان از ابلاغ رسمی برش استانی طرح مسکن استیجاری خبر داد و گفت: با ابلاغ این دستورالعمل، سهم استان گلستان در اجرای این طرح ملی تعیین و زمینه حمایت از زوج‌های جوان در استان فراهم شده است.

 وی افزود: بر اساس سهمیه ابلاغی، استان گلستان موظف است از مجموع ۱۰ هزار واحد مسکن استیجاری در کشور، تعداد ۲۳۰ واحد را تأمین و اجرا کند.

 مدیرکل راه و شهرسازی گلستان ادامه داد: مسکن استیجاری یکی از طرح‌های مؤثر در حوزه تأمین سرپناه برای اقشار کم‌درآمد است و تلاش می‌کنیم اجرای این سهمیه در استان با سرعت و دقت انجام شود تا زوج‌های جوان واجد شرایط هرچه سریع‌تر از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

 حسینی گروه‌های هدف این طرح را تشریح کرد و افزود: زوج‌های جوانی که از تاریخ ازدواجشان حداکثر پنج سال گذشته باشد، در اولویت واگذاری قرار دارند.

 وی تأکید کرد: هدف این طرح، کمک به زوج‌های جوان است که توان ورود مستقیم به بازار خرید یا ساخت مسکن را ندارند و نیازمند حمایت فوری هستند.

 مدیرکل راه و شهرسازی گلستان درباره نحوه ثبت‌نام در این طرح گفت: ثبت‌نام متقاضیان تنها از طریق سامانه رسمی طرح انجام می‌شود. این سامانه هنوز فعال نشده، اما به محض بازگشایی، از طریق رسانه‌ها و پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل به مردم اعلام خواهیم کرد.

 حسینی در پایان اظهار کرد: اجرای این طرح در گلستان یک اقدام مهم و اثرگذار در حمایت از اقشار نیازمند محسوب می‌شود و تلاش می‌کنیم این پروژه‌ها به گونه‌ای اجرا شوند که بتوانند بار بخشی از نیاز مسکن گروه‌های کم‌درآمد را کاهش دهند.