شناسهٔ خبر: 211431 - سرویس وزارتی

فردا انجام می‌شود؛

گشایش نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل‌ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی 

نمایشگاه نهمین نمایشگاه حمل‌ و نقل، لجستیک و صنایع وابسته فردا یکشنبه ۲۳ آذر با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نهمین نمایشگاه حمل‌ و نقل، لجستیک و صنایع وابسته فردا یکشنبه ۲۳ آذر با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاونین و مقامات ارشد کشوری و روسای انجمن ها و اتحادیه های مرتبط در مصلای امام خمینی (ره) گشایش می‌یابد.

این دوره از نمایشگاه با شعار بهره‌وری و هوشمندسازی، برگزار می‌شود و میزبان فعالان، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود. نمایشگاهی که در آن شاهد رونمایی از فناوری‌های نوین و ارتقای نقش بخش خصوصی برای تقویت کریدورهای ترانزیتی منطقه‌ای خواهیم بود.

رویکرد اصلی این رویداد توسعه زنجیره یکپارچه حمل و نقل و لجستیک با محوریت بهره وری، هوشمندسازی و ارتقای نقش بخش خصوصی است.  

این محورها بر اساس نیازهای راهبردی کشور، سیاست های کلان توسعه زیرساخت ها و ضرورت ارتقای جایگاه ایران در کریدورهای بین المللی ترانزیتی انتخاب شده اند.

در نهمین دوره نمایشگاه سه حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی و دریایی به عنوان ستون‌های اصلی جابه‌جایی کالا و مسافر و موتور محرک ترانزیت منطقه ای کشور، در کانون توجه قرار گرفته اند و بخش قابل توجهی از برنامه ها، پنل ها و مشارکت شرکت ها نیز بر همین محورها متمرکز است. سایر حوزه ها نیز در قالب رویکرد تکمیلی و پیوندی با این سه بخش مورد توجه قرار دارند.

تمرکز این نمایشگاه بر چالش هایی مانند نوسازی ناوگان فرسوده، کمبود زیرساخت‌های لجستیکی، کمبود سرمایه گذاری، موانع قانونی و نیاز به هوشمندسازی فرآیندهاست و تلاش می شود با هم افزایی بخش دولتی و خصوصی، راهکارهای عملیاتی ارائه شود.

در این نمایشگاه، حضور شرکت های بزرگ، هلدینگ ها، سرمایه گذاران، اپراتورها و تشکل های تخصصی به صورت هدفمند برنامه ریزی شده و فضاهای اختصاصی برای مذاکرات مستقیم (B۲B) و(B۲G)، تعریف پروژه های مشترک، جذب سرمایه گذاری و عقد تفاهم نامه های اجرایی فراهم شده است و هدف این بوده که نمایشگاه از یک رویداد صرفاً نمایشی به یک پلتفرم واقعی تصمیم سازی و اجرای پروژه ها تبدیل شود.

در این دوره پاویون اختصاصی شرکت های دانش بنیان و فناوری های نوین به صورت ویژه توسط صندوق نوآوری وشکوفایی راه اندازی شده است. در این بخش، علاوه بر حضور فعال شرکت های دانش بنیان و فناور، از بیش از ۳۰ طرح و محصول نوآورانه در حوزه های حمل و نقل هوشمند، لجستیک دیجیتال، سامانه های مبتنی بر هوش مصنوعی، مدیریت ناوگان و بهینه سازی زنجیره تأمین رونمایی می‌شود.  

از دیگر بخش های نوآورانه برگزاری پاویون هوش مصنوعی با برگزاری پنل های تخصصی و ارایه محول در نمایشگاه است و برای اولین بار رونمایی از دستیار هوش مصنوعی در صنعت حمل و نقل و لجستیک از برنامه های نوآورانه امسال است.

نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل‌ و نقل، لجستیک و صنایع وابسته از فردا ۲۴ آذر تا ۲۶ آذرماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در شبستان اصلی مصلای بزرگ امام خمینی(ره) آماده بازدید علاقه مندان است.

برای نخستین بار نهمین نمایشگاه با حضور ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی برگزار می شود.