شناسهٔ خبر: 212649 - سرویس استان‌ها

همزمان با سراسر کشور؛

آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی ساختمان و معماران تجربی در خراسان شمالی برگزار شد

ببینید | برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی ساختمان و معماران تجربی در استان خراسان شمالی - روز اول رئیس اداره نظام مهندسی، مقررات ملی و کنترل ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی ساختمان و معماران تجربی در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان شمالی)، مهدی خورشاهی گفت: آزمون مقررات ملی ساختمان در اجرای آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، در روزهای ۴ و ۵ دی‌ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در استان خراسان شمالی برگزار شد.

وی افزود: این آزمون در یک حوزه امتحانی و در دانشگاه دولتی بجنورد برگزار و داوطلبان برای اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه در آن شرکت کردند.

رئیس اداره نظام مهندسی، مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی خراسان شمالی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره از آزمون‌ها، در رشته‌های معماری، عمران، تأسیسات مکانیکی، تأسیسات برقی، شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک و در صلاحیت‌های مرتبط شامل طراحی، نظارت، اجرا و محاسبات به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: قبولی در این آزمون یکی از شرایط اصلی اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی است و داوطلبان پس از موفقیت در آزمون و احراز سایر شرایط قانونی، مجاز به دریافت پروانه فعالیت حرفه‌ای خواهند بود.

خورشاهی در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره از آزمون‌ها، ۲ هزار و ۳۴۰ نفر شامل ۴۷۸ نفر خانم و ۱ هزار و ۸۶۲ نفر آقا در خراسان شمالی شرکت کردند و نتایج آزمون در اسفندماه اعلام خواهد شد.