شناسهٔ خبر: 213354 - سرویس استان‌ها

انجام بیش از ۳ هزار کیلومتر عملیات خط کشی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل

خط کشی معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل، از اجرای مجموعه‌ای گسترده از طرح‌های ایمنی، نگهداری و ارتقای استانداردهای ترافیکی در سطح محورهای استان طی نه ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در ۹ ماهه گذشته راهداران از ۲۳۵ کیلومتر سیستم روشنایی بطور مستمر نگهداری کرده و بیش از ۳ هزار کیلومتر عملیات خط کشی انجام داده اند.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، آیدین هاشمی معاون راهداری استان اردبیل در بازدید از عملیات خط کشی محور نمین با بیان اینکه ارتقای ایمنی راه‌ها مهم‌ترین اولویت راهداری است، گفت: در این مدت ۳ هزار کیلومتر خط‌کشی سرد در محورهای استان انجام شده که نقش مهمی در افزایش دید رانندگان، هدایت مسیر و کاهش حوادث دارد.

 وی همچنین در نه ماهه گذشته از اجرای ۶۳ کیلومتر روشنایی طولی در محورهای مختلف استان اردبیل خبر داد و افزود:۱۱ کیلومتر در فاز دوم محور سرچم،۱۰ کیلومتر از فاز سوم روشنایی سرچم در محدوده تونل‌ها، بهسازی و تکمیل روشنایی گردنه الماس به طول ۱۳ کیلومتر، ورودی گرمی ۲ کیلومتر و ۳۰ کیلومتر عملیات بهسازی روشنایی در گردنه حیران، کرگان- بودالالو تا انتهای بزرگراه، سامیان و وراغول از جمله این پروژه هاست که برخی انجام و مابقی نیز در دست اجراست.

 معاون راهداری استان اردبیل در نه ماهه گذشته ایجاد ۱۱ مورد روشنایی نقطه ای را در محورها ی استان یادآور شد و اظهار کرد: این میزان روشنایی در سه راهی باغات، نادر کندی اصلاندوز، اظماره گرمی، خمس در خلخال، بودالالو در اردبیل، اسد کندی اصلاندوز و ورودی و خروجی تونل آزادگان در انگوت ایجاد شده است که همه این اقدامات با هدف کاهش تصادفات شبانه و ارتقای ایمنی در جاده‌ها اجرا شده است.

 هاشمی با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه ایمن‌سازی فیزیکی محورهای استان گفت: طی این دوره ۹۰۰ عدد نیوجرسی بطول ۵ کیلومتر در محورهای نمین، نیر و ادامه در محل پرتگاه‌های سرچم و گردنه حیران نصب شده است.

  وی در مدت یاد شده به نصب و تعمیرات بیش از ۷ هزار عدد گاردریل و ۱هزار مترمربع تابلوهای اطلاعاتی به‌روزرسانی شده در محورهای مواصلاتی استان اشاره کرد و ادامه داد:. همچنین ۱۱۰هزار عدد تابلوها الزامی جدید در جاده‌های استان نصب شده که نقش مهمی در ارتقای هشداردهی و هدایت رانندگان دارد.

 معاون راهداری استان اردبیل در بخش ایمنی از انجام ۲۰۰ کیلومتر شانه سازی در محورهای استان خبر داد و خاطرنشان کرد: جهت افزایش میدان دید در محورها ۱۵ هزار متر مکعب عملیات خاک‌برداری و ریزش برداری توسط راهداران انجام شده است.

 هاشمی با اشاره به اینکه در نه ماهه گذشته راهداران ۵۵ کیلومتر از شیب شیروانی راه‌ها را اصلاح کرده اند، تصریح کرد: در مدت یاد شده ۲۹۰ کیلومتر شیار لرزاننده در محورهای مواصلاتی استان اجرا شده است.

 وی با اشاره به اینکه اقدامات ایمنی به‌صورت مستمر در حال انجام است و بخش مهمی از آنها در محورهای اصلی، روستایی و مناطق کوهستانی استان اجرا می‌شود، افزود: در نه ماهه نخست سال ۳ مورد شیب راهه فرار اجرا و ۶ مورد پارکینگ ایجاد شده است.

 معاون راهداری استان اردبیل با بیان اینکه راهداران بطور مستمر از ۲۳۵ کیلومتر سیستم روشنایی نگهداری کرده اند، گفت: در دماغه‌ها و نقاط حادثه خیز ۳ هزار و۵۰۰ عدد تجهیزات آشکارساز و هزار و۵۰۰ متر مربع نقوش ایمنی اجرا شده است.

 هاشمی با تأکید بر تداوم عملیات ایمنی و راهداری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تردد در ماه‌های پیش رو، برنامه‌های ارتقای ایمنی، بهسازی و نگهداری مسیرها با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد تا ایمنی تردد در محورهای استان به سطح مطلوب‌تری برسد.