شناسهٔ خبر: 213706 - سرویس هوایی

پروژه‌های توسعه‌ای فرودگاه‌های استان فارس به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود

شیراز معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران روند اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای فرودگاه‌های استان فارس را با هدف تسریع در تکمیل طرح‌های زیرساختی مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ غلامرضا دهقانی‌زاده معاون عملیات فرودگاهی با همراهی محمدرضا زحمتکشان مدیرکل عمران و توسعه فرودگاه‌ها و فخرالدین کشاورز مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس، از پروژه‌های عمرانی فرودگاه‌های این استان بازدید و روند پیشرفت آن‌ها را ارزیابی کرد.

دهقانی‌زاده در جریان حضور در فرودگاه شهدای فسا، با اشاره به اهمیت توسعه و نوسازی این فرودگاه، اظهار کرد: توسعه و بهسازی ترمینال فرودگاه و ساماندهی بلوار ورودی در دستور کار قرار دارد و تصمیمات لازم برای اجرای این طرح‌ها اتخاذ شده است.

در ادامه، پروژه‌های توسعه و بهسازی سطوح پروازی فرودگاه شهدای داراب شامل احداث سوله فنی، بهسازی و تکمیل ساختمان سپاه حفاظت هواپیمایی، محوطه‌سازی بخش لندساید فرودگاه و استریپ‌سازی باند پروازی مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم برای تسریع در روند اجرا صادر شد.

همچنین پروژه‌های توسعه و بهسازی سطوح پروازی فرودگاه شهدای جهرم بررسی و در جلسه کنترل پروژه، موانع و مشکلات اجرایی احصا و دستورات لازم برای تسریع و روان‌سازی فرآیند اجرا ابلاغ شد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این برنامه، پروژه احیای زهکشی سطوح پروازی فرودگاه بین المللی شیراز نیز مورد بررسی قرار گرفت و ضمن ارزیابی وضعیت موجود، راهکارهای لازم برای رفع موانع اجرایی ارائه شد.