شناسهٔ خبر: 215018 - سرویس استان‌ها

جانمایی ۶۰ هزار واحد مسکونی در شهرک ۵۱۵ هکتاری ملایر

مسکن ملایر رییس اداره راه و شهرسازی ملایر گفت : ۱۴ هزار و ۵۰۰ واحد برای پروژه ۵۱۵ هکتاری که ابتدا قرار بود به صورت شهرک‌سازی اجرا شود، تعریف شده بود که بعد از الحاق این پروژه به شهر ملایر، حدود ۶۰ هزار واحد دیگر قابلیت جانمایی دارد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (همدان)، مهدی عطایی بیان کرد: تنها مسیر توسعه ملایر استفاده از اراضی این پروژه است، چراکه تا زمانی که شهرها جمعیت خود را تکمیل نکنند، اجازه توسعه ندارند و اینگونه طرح‌های حمایتی مسکن محور اصلی توسعه آینده ملایر هستند.

عطایی همچنین درباره وضعیت طرح‌های حمایتی مسکن در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر این شهرستان نیز گفت: تمام شهرهای تابعه همچون ازندریان، سامن؛ زنگنه، جوکار و اسلامشهر آق‌گل ساماندهی و زمین تامین شده‌ و در سامن قرارداد آماده‌سازی منعقد شده، در جوکار قطعات پروانه ساخت دریافت کرده‌اند و در زنگنه قطعات واگذار شده، اما استقبال مردمی برای ساخت کمتر بوده است.

وی تاکید کرد: شهرداران باید به متقاضیان اطلاع‌رسانی کنند تا چنانچه طی یکماه آینده شروع به اخذ پروانه و ساخت و ساز نکنند، زمین‌ها به راه و شهرسازی و دولت عودت داده خواهد شد.