شناسهٔ خبر: 215186 - سرویس استان‌ها

شانه‌سازی محور بندرعباس – بندرخمیر اجرا شد

شانه سازی عملیات شانه‌سازی قبل و بعد از پل باقی‌آباد در محور بندرعباس – بندرخمیر با هدف افزایش ایمنی تردد، کاهش خطرات خروج از مسیر و بهبود شرایط عبور و مرور کاربران جاده‌ای در حال اجرا است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، علی دریانورد رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بندر خمیر، با اشاره به اهمیت محور بندرعباس – بندر خمیر در جابه‌جایی مسافران و حمل‌ونقل کالا، از اجرای عملیات شانه‌سازی قبل و بعد از پل باقی‌آباد در این مسیر خبر داد. این عملیات در محدوده شهرستان بندر خمیر و با هدف ارتقای ایمنی راه در حال انجام است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بندر خمیر اظهار کرد: شانه‌سازی این محدوده به منظور افزایش ایمنی تردد، جلوگیری از فرسایش حاشیه راه و فراهم‌سازی بستر مناسب برای توقف اضطراری وسایل نقلیه اجرا شده است.

 دریانورد ادامه داد: این عملیات نقش مؤثری در کاهش خطرات ناشی از خروج ناگهانی خودروها از مسیر اصلی، هدایت صحیح آب‌های سطحی و افزایش پایداری بستر راه دارد و در نهایت موجب بهبود سطح خدمات‌رسانی به کاربران جاده‌ای خواهد شد.