شناسهٔ خبر: 216105 - سرویس استان‌ها

۱۰۰ کیلومتر خط‌کشی در رودان(هرمزگان) اجرا شد

خط کشی محور رودان رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان از اجرای ۱۰۰ کیلومتر خط‌کشی در محورهای اصلی و فرعی این شهرستان شامل محور رودان–کهنوج و راه‌های بخش‌های مختلف با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور و هدایت مناسب ترافیک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هرمزگان، آرش زاور رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان با اعلام اجرای عملیات خط‌کشی محور رودان–کهنوج در محدوده این شهرستان، گفت: این اقدام با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور و افزایش ضریب ایمنی کاربران جاده‌ای انجام شده است.

وی اظهار کرد: در راستای بهبود وضعیت ایمنی راه‌ها و هدایت مناسب ترافیک، عملیات خط‌کشی محور رودان–کهنوج در محدوده شهرستان رودان به میزان ۱۵ کیلومتر انجام شده و هم‌زمان خط‌کشی محورهای فرعی در بخش‌های رودخانه، بیکاه و بخش مرکزی رودان به طول ۸۵ کیلومتر نیز اجرا شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رودان افزود: اجرای خط‌کشی راه‌ها نقش مهمی در افزایش ایمنی تردد، کاهش تصادفات و ارتقای سطح خدمات به کاربران جاده‌ای دارد و این اقدامات در قالب برنامه‌های نگهداری و ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی شهرستان به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.