شناسهٔ خبر: 216108 - سرویس استان‌ها

تحقق آرزوی دیرینه مردم شهرستان قصرقند با افتتاح پل حمیری

ایرانشهر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان از آماده‌سازی پل بزرگ حمیری تا پایان سال خبر داد و گفت: با تأمین کامل اعتبار ۱۷۵ میلیارد تومانی و پیشرفت مطلوب عملیات اجرایی، این پروژه مهم زیرساختی به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از ایرانشهر، ابراهیم عبدالهی در حاشیه بازدید استاندار از پروژه آماده‌سازی پل بزرگ حمیری اظهار کرد: پل حمیری یکی از مطالبات دیرینه مردم منطقه به‌ویژه ساکنان جنوب رودخانه کاجو بوده که اکنون با پیشرفت مناسب عملیات اجرایی، در آستانه افتتاح قرار دارد.

 وی با بیان اینکه پل بزرگ حمیری یکی از پروژه‌های مهم و راهبردی جنوب استان به شمار می‌رود، افزود: این پل دارای ۶ دهانه ۴۵ متری است که بخش عمده عملیات نصب آن انجام شده و چهار دهانه باقی‌مانده نیز طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده تا هفته آینده نصب خواهد شد.

 عبدالهی گفت: پل مذکور در محور نیکشهر ـ قصرقند واقع شده و در سال‌های گذشته هنگام طغیان رودخانه کاجو، ساکنان منطقه ناچار بودند روزها پشت رودخانه منتظر فروکش کردن آب بمانند و ارتباط آن‌ها با سایر نقاط استان به طور موقت قطع می‌شد.

 وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح، تردد اهالی ۱۴ روستای واقع در جنوب رودخانه کاجو با جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار نفر به صورت ایمن و پایدار برقرار خواهد شد و دغدغه دیرینه آنان برطرف می‌شود.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان همچنین با اشاره به سفر وزیر راه و شهرسازی به استان خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی های انجام‌شده و تأکید وزیر محترم بر تسریع در روند اجرا، بهره‌برداری از این پروژه تا پایان سال در دستور کار قرار دارد و مجموعه اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای جنوب استان با تمام توان در مسیر تحقق این وعده گام برمی‌دارد.

تحقق آرزوی دیرینه مردم شهرستان قصرقند با افتتاح پل حمیری