شناسهٔ خبر: 216811 - سرویس جاده‌ای

مدیرکل دفتر نگهداری علائم سازمان راهداری خبر داد؛

تحقق ۱۰۰ درصدی همه اهداف سالانه ارتقای ایمنی راه‌های کشور/ اصلاح ۶۴۴ نقاط پرحادثه

ایمنی جاده مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: همه اهداف یک‌ساله برنامه‌ریزی شده در حوزه ایمنی راه‌های کشور از جمله اصلاح نقاط پرحادثه، خط‌کشی، اجرای حفاظ، تعریض ظرفیت راه، روشنایی و نصب تابلوهای جاده‌ای طی ۱۱ ماهه سال جاری با تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی همراه بوده است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، محمدراشد مدرس گرجی مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه اظهار کرد: اصلاح ۶۴۴ نقاط پرحادثه در سطح راه‌های کشور از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن‌ماه، از تحقق ۱۲۵ درصدی هدفگذاری سالانه در این حوزه خبر می‌دهد.

 وی بیان کرد: اجرای عملیات خط‌کشی ۱۶۰ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های کشور طی ۱۱ ماه سال جاری و عبور از اهداف سالانه ترسیم شده، نشان‌دهنده توجه این سازمان به افزایش ایمنی تردد در محورهای مواصلاتی است.

 مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌ها با اشاره به هدفگذاری یک‌ساله اجرای ۸۰۰ کیلومتر انواع حفاظ بتنی و فلزی در سطح محورهای مواصلاتی، افزود: طی بازه زمانی یادشده و با نصب ۹۰۵ کیلومتر حفاظ، برنامه‌های سالانه به میزان ۱۱۳ درصد محقق شده است.

 مدرس گرجی از اجرای عملیات تعریض و افزایش ظرفیت ۴۴۰ کیلومتر از جاده‌های کشور و تحقق ۲۰۰ درصدی عملکردها در این حوزه خبر و ادامه داد: همچنین اجرای روشنایی ۶۹۱ مقطع از راه‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای و ۱۵۲ کیلومتر از جاده‌ها و تونل‌ها به ترتیب با تحقق ۱۳۸ درصدی و ۱۰۱ درصدی نسبت به اهداف سالانه همراه بوده است.

 وی تصریح کرد: نصب انواع تابلوها و علائم هشداردهنده در سطح راه‌ها یکی دیگر از اقدامات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در راستای افزایش ایمنی تردد و کاهش تصادفات جاده‌ای بوده و در همین راستا طی ۱۱ ماه سپری شده از سال جاری، نصب ۵۲۰ هزار عدد انواع تابلوهای انتظامی، اخطاری و... از تحقق حدود ۱۰۲ درصدی هدفگذاری سالانه حکایت دارد.