شناسهٔ خبر: 218709 - سرویس استان‌ها

عملیات خاکبرداری تونل آبان در محور جیرفت-بم آغاز شد

جنوب کرمان . جیرفت - بم رئیس اداره نظارت برساخت راه‌های اداره کل راه وشهرسازی جنوب کرمان گفت:عملیات خاکبرداری محدوده تونل آبان درقطعه سه محورجیرفت-بم به طول ۳.۵کیلومتر آغازشد.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)، محمدحسین آیین، رئیس اداره نظارت برساخت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان، گفت: عملیات خاکبرداری در این محور توسط۲ دستگاه بولدوزر در حال انجام است و همچنین اجرای راکفیل در قسمتی از مسیر نیز توسط یک دستگاه بیل مکانیکی و کامیون در حال انجام است.

 وی اظهار داشت: محور جیرفت-بم به طول ۵۷کیلومتر در حوزه استحفاظی جنوب کرمان قرار دارد که تاکنون ۴۳ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است.

 به گفته وی قطعه سه به طول ۳.۵کیلومتر که عملیات خاک‌برداری تونل آبان بخشی از آن محسوب می‌شود، مهم‌ترین حلقه مفقوده این مسیر استراتژیک به شمار می‌رود.

 آیین با اشاره به نقش محور جیرفت - سه راهی بم در کاهش مسافت و زمان سفر بین شهرهای جیرفت وبم و تسهیل دسترسی به بنادر جنوبی، بر ضرورت شتاب بخشی به عملیات تأکید کرد.

 رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌ها بیان کرد: اجرای راکفیل باهدف تثبیت بستر و آماده‌سازی برای مراحل بعدی انجام می‌شود و به دلیل شرایط کوهستانی و دشوار منطقه، عملیات خاک‌برداری نیازمند دقت و تجهیزات سنگین است که هم‌اکنون با ۲ دستگاه بولدوزر در حال پیگیری است.

 آئین در پایان افزود: تکمیل این قطعه ۳.۵کیلومتری، نقش قابل توجهی در ایمنی و روان‌سازی ترافیک محور جیرفت-بم خواهد داشت