شناسهٔ خبر: 219890 - سرویس استان‌ها

نصب و مرمت بیش از ۸۰۰ تابلو جاده‌ای در محورهای شهرستان تایباد خراسان رضوی

راه رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تایباد گفت: در سال گذشته بیش از ۸۰۰ تابلو جاده‌ای در محورهای شهرستان تایباد  نصب و مرمت شده است.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی، مسعود سروری با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته در شهرستان تایباد، اظهار کرد: ۵۷۵ عدد تابلو هدایت مسیر،۱۶۶ تابلو نظامی و ۶۹ مترمربع تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی نصب و مرمت شده است. همچنین پاک‌سازی سطح جاده از مصالح ریخته‌شده توسط کامیون‌های عبوری در چند محور انجام شد و نیروهای راهداری در موارد وقوع تصادف در محورهای تایباد- تربت‌جام و تایباد- خواف به‌صورت به موقع برای پاک‌سازی مسیر و ایمن‌سازی محل حضور یافتند.

 وی افزود: پاک‌سازی و ایمن‌سازی آیلند فرعی به اصلی در محورهای تایباد-خواف و تایباد-تربت جام، تسطیح و تیغ زنی محور مرزی هشتادان و عقبه پاسگاه مرزی، پاک‌سازی و نظافت نمازخانه هاتی بین راهی و شست و شوی علائم جاده‌ای پس از بارندگی‌های اخیر از دیگر اقدامات انجام شده در این بازه زمانی است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تایباد ادامه داد: عملیات شانه‌سازی و تسطیح حریم محور تایباد-باخزر، لکه‌گیری راه‌های حوزه استحفاظی با استفاده از ۶۳ تن آسفالت سرد و گرم و آشکار سازی و بازگشایی دهانه پل‌ها در محور تایباد- تربت جام در دستور کار قرار گرفت.

 سروری تصریح کرد: در این مدت ۳۹۶ گشت راهداری برای شناسایی نواقص جاده‌ای انجام شد که طی آن ۶۷۵ نقص در سامانه ثبت و برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی شد. همچنین بازدیدهای شبانه‌روزی از پل‌های حوزه استحفاظی، گشت‌های تلفیقی با پلیس‌راه برای کنترل ترافیک و بررسی مدارک حمل، استقرار ناوگان در مسیرهای اعلامی استان و نظارت مستمر بر فعالیت پایانه مسافربری از دیگر اقدامات بوده است.