شناسهٔ خبر: 220080 - سرویس استان‌ها

ساخت ۳۲ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان–بم در دوران جنگ

سیستان مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اکنون ۳۲ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان–بم در حال ساخت است و تیم‌های اجرایی با تمام توان در تلاش‌اند تا این محور مهم هرچه سریعتر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (سیستان و بلوچستان)، مهدی پارسی در بازید معاون عمرانی استاندار از محور زاهدان–بم گفت: بزرگراه زاهدان–بم نه‌تنها یک مسیر حیاتی تجاری و ترانزیتی برای استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود، بلکه در تحقق اقتصاد پایدار در سطح ملی نیز نقشی برجسته خواهد داشت.

وی تاکید کرد: این پروژه به‌عنوان نمادی از پیشرفت در سخت‌ترین شرایط، مسیر توسعه، رفاه و ارتباط پایدار را برای مردم استان و کشورهای منطقه هموار می‌کند.

مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: تکمیل بزرگراه زاهدان–بم نقش بسیار مهمی در تسهیل تجارت و ترانزیت کالا به کشورهای همسایه از جمله پاکستان و افغانستان ایفا خواهد کرد و زمینه‌ساز گسترش همکاری‌های اقتصادی و منطقه‌ای خواهد بود.

وی با یادآوری تلاش‌ها و همدلی‌های گذشته افزود: ما در آن دوران سخت آموختیم که با وحدت و همت می‌توان بر هر چالشی غلبه کرد. امروز نیز با همان روحیه، برای توسعه کشور، ایجاد امنیت و رفاه مردم، شبانه‌روز در حال کار و تلاش هستیم.

این بازدید با هدف تسریع روند اجرا، رفع موانع و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط انجام شد و نویدبخش گامی موثر در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان است.

ساخت ۳۲ کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان–بم در دوران جنگ