به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، در بازدید از واحدهای صنعتی و صنایع فعال در حوزه ریلی استان سمنان محمدهادی ضیاییمهر ضمن بررسی آخرین وضعیت تردد قطارها، در جریان اقدامات فنی، عملیاتی و عمرانی این ادارهکل قرار گرفت و بر ضرورت استمرار و ارتقای کیفیت خدمترسانی در بخش حملونقل ریلی تأکید کرد.
وی همچنین در ادامه به منظور حمایت از صنایع فعال در حوزه ریلی که در زمینه توسعه و تولید قطعات و تجهیزات ریلی ساخت داخل کشور فعالیت دارند، با حضور در شهرک صنعتی صنعتی شاهرود از چند واحد صنعتی فعال در زمینه تولید و بازسازی قطعات لکوموتیو بازدید کرد.
ضیاییمهر در جریان این بازدیدها گفت: پایداری در تولید داخلی و کمک به صنایع بزرگی همچون راه آهن وحمل ونقل ریلی جای تقدیر دارد و مجموعه صنعت ریلی از تولیدکنندگان داخلی حمایت می کند.
معاون ناوگان راه آهن همچنین با اشاره به تلاشهای شبانهروزی مدیریت و کارکنان راه آهن شمالشرق۱، روحیه همکاری و همدلی کارکنان در شرایط سخت را قابلقدردانی دانست و از زحمات صورتگرفته تقدیر کرد.
