شناسهٔ خبر: 220783 - سرویس استان‌ها

تعمیر و اصلاح حفاظ فلزی در ۲۷ نقطه از محورهای مواصلاتی جنوب کرمان

مدیر کل راهداری جنوب کرمان سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان، از اجرای عملیات تعمیر و اصلاح حفاظ‌های فلزی (گاردریل) در ۲۷ نقطه از محورهای مواصلاتی این منطقه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (راهداری جنوب کرمان) عطاءالله منوچهری، سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان، از اجرای عملیات تعمیر و اصلاح حفاظ‌های فلزی (گاردریل) در ۲۷ نقطه از محورهای مواصلاتی این منطقه خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی راه‌ها اظهار کرد: این اقدامات در راستای ارتقاء سطح ایمنی محورهای ارتباطی و کاهش خطرات احتمالی برای کاربران جاده‌ای انجام شد.

منوچهری افزود: در این طرح، نقاط آسیب‌دیده و پرخطر شناسایی شده و عملیات اصلاح، تعویض و نصب مجدد گاردریل‌ها با استفاده از تجهیزات و عوامل راهداری در دستور کار قرار گرفته است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب کرمان تصریح کرد: اجرای این پروژه نقش مؤثری در کاهش شدت تصادفات، افزایش ایمنی تردد و بهبود کیفیت زیرساخت‌های جاده‌ای خواهد داشت.

وی در پایان با بیان اینکه روند اصلاح و تعمیر حفاظ فلزی در سطح محورهای حوزه استحفاظی جنوب استان ادامه دارد، تأکید کرد: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب کرمان با تمام توان در راستای ارتقاء ایمنی راه‌ها و ارائه خدمات مطلوب به کاربران جاده‌ای به صورت شبانه روزی تلاش می‌کند.